Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Asimina - Asimina triloba
Ja, če sem morda kje zapisala 23. februar 2013, da sem jo kupila, je to pomota. Sedajle sem šla iskat listek od Asimine, pa ni nič letnice gor. Sem šla gledat v koledarje, ki mi služijo kot nekakšen dnevnik, saj not zapisujem vse kar je pomembnega.
Našla sem pod datumom 9. marec 2013 smo šli iskat Asimino v Krško vas.
Dva dni kasneje sva jo posadila. Jamo je moj skopal tako veliko, da je bilo kar malo smešno. Nič ni bilo vejice videt, kar zgubila se je. Še dobro, da je bila ob tako močnem kolu. Mislim, da je tudi to pomagalo, da to zelo raste.
Tale slika je od 23.7.2013
_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...Nazadnje urejal/a cinija1 11 Jul 2016 11:09; skupaj popravljeno 1 krat
Našla sem pod datumom 9. marec 2013 smo šli iskat Asimino v Krško vas.
Dva dni kasneje sva jo posadila. Jamo je moj skopal tako veliko, da je bilo kar malo smešno. Nič ni bilo vejice videt, kar zgubila se je. Še dobro, da je bila ob tako močnem kolu. Mislim, da je tudi to pomagalo, da to zelo raste.
Tale slika je od 23.7.2013
_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...Nazadnje urejal/a cinija1 11 Jul 2016 11:09; skupaj popravljeno 1 krat
Ne vem če je to razlog, ma edina ki jo mam v mreži je iz Vrtinovega naročila in se ne premakne nikamor. Oziroma je letos pricela z rastjo. Vse kasneje kupljene so je konkretno prehitele. Nekoč je Vinko razlagal, da mora imeti korenina prosto pot za uspesno rast. Morda je potem mreža ovira...._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....