Pa še malo smeha

Odgovori
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Nazadnje urejal/a orlica 06 Jan 2019 22:02; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Ajej, včasih ni dobro, da se ti kakšne želje uresničijo Confused_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Pride vdova k sv. Petru in ga vpraša, če lahko vidi svojega moža in ji pravi sv. Peter: "Ni problema!"
Vzame neko knjigo in začne listati po njej, nazadnje jo zapre in pravi: "No, med angeli ga ni."
Potem išče po drugi knjigi in pravi: "Ni ga niti tu v prečiščevalnici."
Vzame še tretjo knjigo, išče, brska po njej, pa slednjič pravi: "Ni ga niti med tistimi, ki so proglašeni za blažene ali svete."
Naenkrat se spomni in vpraša vdovo: "Kako dolgo sta bila poročena?" "Pa kakšnih 50 let ..."
Sv. Peter vzame še zadnjo knjigo in ji reče: "Ja, potem bo pa najverjetneje med mučeniki ...?!"_________________
Slika
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Laughing Laughing
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Takole sem zaradi tipkarske napake skoraj izgubila svojo prvo službo v velikem trgovskem podjetju, ki ga danes že davno ni več.

Takoj po šoli so me namestili v fakturni oddelek, kjer smo na tistih velikih fakturirkah na normo pisali fakture kupcem.
Na koncu vsakega računa smo morali pisati med drugim tudi tale stavek:

ZARADI KUPČEVE IZJAVE, PROMETNI DAVEK NI ZARAČUNAN.

Eno dolgo 10-urno sredo sem bila očitno preutrujena in sem seveda nehote tisti P zamenjala z R na kar lepem številu faktur. Te so bile seveda odposlane in se nikomur ne bi niti sanjalo, če ne bi en kupec poklical in pripomnil, da imamo smisel za humor.
Šefica je ponorela, rešil me je direktor računovodstva - očitno je tudi on imel nekoliko smisla za humor, ali pa se mu je zgrožena začetnica zasmilila._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

bhuahahaha puli lase bhuahahaha puli lase bhuahahaha . Tudi meni se je v nekem obdobju dogajalo zelo podobno. Ne vem več, katera beseda mi je letela izpod tipk, vem pa da je bila nekam "radožive" sorte.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kontakt:

Ja, Marijav, a ni lepo, če ljudje znamo videti napake in pomanjkljivosti s humorne strani! Včasih je to sploh edini način za rešitev iz zagate._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Zaposlili se Mujo i Haso kao piloti u Oružanim snagama Bosne i Hercegovine,pa krenuli na svoj prvi let.
Kada su međutim trebali sletjeti na mostarski aerodrom, vidjeli oni da je pista mnogo kraća,nego što su oni učili na obuci.
Spustili su nekako avion,aktivirali sve kočnice,zaškripale su i zadimile se gume,a avion produžio preko rubnika,probio ogradu i jedva se nekako
zaustavio na livadi iza piste.

- "Jeb'o majku svoju, kako su napravili ovu pistu!"- opsovao Mujo na kraju, skidajući kacigu.
- "Nema više od 100 metara!".
- "Baš'' - dodao Haso, brišući znoj.
- "Al' glavno da im je široka 3 kilometra...!?"
Uporabniški avatar
Lpmami
Kontakt:

Dober, prav paše po soparici in plohi Laughing_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Odgovori