Muha
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
ej, Muha, prelepo. Tista vrtnica iz stanovanja ti garantiram, da bo v vrtu močno zrasla. Tudi jaz čakam na eno tako, ki jo je mož s foruma prinsel kot čisto majceno vejico, po dveh letih pa je takšna, da ne moreš verjet. Čakam da zacveti, potem jo bom poslikala, boste presenečeni, kot sem jaz._________________Živeti na podeželju je najlepše!
-
Ja ja, kar smejte se.
Muha res imaš lepo. In kaj vse ti ta trenutek cveti, neverjetno.
Tudi jaz imam eno mini vrtnico. Ena jo je hotela vreči v smeti, ker je bila res uboga, na pol že suha. Pa sem jo vzela na rehabilitacijo. Vsako leto mi cveti, je pa takšna kot je bila. Ampak je bila res mini, 15 -20cm velika.
Naj ti lepo cveti in uživajmo ta čas.
lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Muha res imaš lepo. In kaj vse ti ta trenutek cveti, neverjetno.
Tudi jaz imam eno mini vrtnico. Ena jo je hotela vreči v smeti, ker je bila res uboga, na pol že suha. Pa sem jo vzela na rehabilitacijo. Vsako leto mi cveti, je pa takšna kot je bila. Ampak je bila res mini, 15 -20cm velika.
Naj ti lepo cveti in uživajmo ta čas.
lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Hvala in strinjam se z vama.
Ravno tisti kotiček s praprotjo mi je najljubši, tako naravno pomirjajoč. Mislim, da k temu v veliki meri pripomorejo ravno sosedove smreke in podrast med njimi. Pa nisem ob saditvi nič posebej razmišljala o končnem izgledu. Sadila sem pač tisto, za kar sem vedela, da bo tam uspevalo. In je, z malo pomoči narave, dobro izpadlo.
Ravno tisti kotiček s praprotjo mi je najljubši, tako naravno pomirjajoč. Mislim, da k temu v veliki meri pripomorejo ravno sosedove smreke in podrast med njimi. Pa nisem ob saditvi nič posebej razmišljala o končnem izgledu. Sadila sem pač tisto, za kar sem vedela, da bo tam uspevalo. In je, z malo pomoči narave, dobro izpadlo.
-