Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Med srnami in soncem
Moderator: Melona
Vse je v razcvetu, vse obžrto, nekaj blackspota...
Danes so me razveselile:
Acropolis- zanimivi so cvetovi, s staranjem se spreminjajo iz roza v zeleno barvo, dolgo obstojni.
Pastella-najbolj pričakovana Tantauova vrtnica, nežna
Nostalgie-vedno lepi cvetovi
Leda, sportirala v roza cvet
Village maid: nežen majhen cvet
Benjamin Britten: neverjetno živa barva cvetov, unikat med angležinjami. Glede na to, kaka drobna sadikca je bil, je neverjetno zrasel. Bolj me skrbi nekaj pomladnih sadik, ki jim nekaj ne paše in hirajo.
Danes so me razveselile:
Acropolis- zanimivi so cvetovi, s staranjem se spreminjajo iz roza v zeleno barvo, dolgo obstojni.
Pastella-najbolj pričakovana Tantauova vrtnica, nežna
Nostalgie-vedno lepi cvetovi
Leda, sportirala v roza cvet
Village maid: nežen majhen cvet
Benjamin Britten: neverjetno živa barva cvetov, unikat med angležinjami. Glede na to, kaka drobna sadikca je bil, je neverjetno zrasel. Bolj me skrbi nekaj pomladnih sadik, ki jim nekaj ne paše in hirajo.
Ja, kar se tiče Teasing Georgie. Sem sama razmišljala, da bi jo morala presaditi. Samo še ne vem, kam pod nujno pa bom morala presaditi tisto mojo neznano moss od lani ( ki naj bi bila Winchester cathedral), ker ima skoraj 2m veje in nima dovolj prostora.Nazadnje urejal/a Sončna 21 Maj 2014 11:35; skupaj popravljeno 1 krat