Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Sončna krasne in lepo so se ti razrasle v tem letu.Prav kmalu si boš prisvojila še kakšno gredico Laughing ._________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Vse je v razcvetu, vse obžrto, nekaj blackspota...

Danes so me razveselile:

Acropolis- zanimivi so cvetovi, s staranjem se spreminjajo iz roza v zeleno barvo, dolgo obstojni.

Pastella-najbolj pričakovana Tantauova vrtnica, nežna

Nostalgie-vedno lepi cvetovi

Leda, sportirala v roza cvet

Village maid: nežen majhen cvet

Benjamin Britten: neverjetno živa barva cvetov, unikat med angležinjami. Glede na to, kaka drobna sadikca je bil, je neverjetno zrasel. Bolj me skrbi nekaj pomladnih sadik, ki jim nekaj ne paše in hirajo.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Same lepotice imaš. Nostalgie...Acropolis je res nekaj posebnega. Zanimivo, da na ostalih slikah na internetu ni dobro predstavljena in če sem jo mogoče kdaj prej pogledala, si je nisem zapomnila. Šele ob tvoji sem se ustavila.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Sončna tudi pri tebi lepo,ja in Benjamin Britten je med angležinjami posebnež.Moj je sicer star tri leta in komaj letos cveti kot je treba Very Happy ._________________LP
E.
Sončna

Plamenka-Kot sem že pisala Acropolis ne naredi lepega grma in ima preklasto rast.Ampak moji sestri je najlepša med samimi lepoticami, prav zaradi posebneg staranja cvetov in prelivanja barv.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Sončna, preklasta ali ne, jaz komaj čakam, da mi zacveti Wink !
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Sončna prekrasne že imaš, kako se razvija vse tudi pri vsaki od vas. Kaj Teasing Georgi si namenila tako malo prostora v kotu? Če ti bo rasla kot moja ji bo tam več kot pretesno._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sončna

Ja, kar se tiče Teasing Georgie. Sem sama razmišljala, da bi jo morala presaditi. Samo še ne vem, kam Sad pod nujno pa bom morala presaditi tisto mojo neznano moss od lani ( ki naj bi bila Winchester cathedral), ker ima skoraj 2m veje in nima dovolj prostora.Nazadnje urejal/a Sončna 21 Maj 2014 11:35; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

kako visoko se razrase Teasing?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Sončna

Bobolino- na netu so slike, ko bi rekla, da je 2x2 m nekje. Menda ji predvsem paše toplo podnebje. V bolj hladnem naj bi bila precej nižja.
Odgovori