Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni vrt Isabella

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Te dni uživam v družbi mojih ljubljenk.
Tale gospod vam vsem pošilja poljubček v zahvalo za vaše spodbudne besede, pohvale in nasvete. Duke of Wellington.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Njegove prave slike vam ne bom prilepila, da se ne boste zgražale Laughing

Podobni odtenki še naprej:
Falstaff
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Sophy's rose (težko slikam te barve)

Pa spet malo bolj v romatnične vode:
Queen of Sweden

in še v vsej svoji veličini Wink

Gentle Hermione

Crocus rose

Cottage rose

Princess Alexsandra of Kent
Večina angležinj je bila posajenih jeseni 2013, veliko veselja imam z njimi... še kar nekaj jih čakam, da se mi predstavijo prvič.

Trenutno cvetoči damaščanki
Mme. Hardy (cca. 10 cm visoka)

La Ville de Bruxelles
Pognala je eno dolgo vejo, ki jo je današnji naliv upognil do tal, naslednjo pomlad jo bom poskusila še jaz.

Galka

Moss Duchesse de Verneuil

Moja največja simpatija te dni, Chippendale

Galski kotiček; v ospredju Belle Isis, za njo Duchesse de Montebello,zadaj cvetova Capitane Williams

Mix. v ospredju Heidi Klum, za njo bela Schneewichten, v ozadju Irene Watts

V vedno večji pripravljenosti: spredaj Leonardo da Vinci, levo Gruss an Aachen, desno Gebruder Grimm, zadaj Chippedale in Red Leonardo da Vinci
Nazadnje urejal/a Isaan 26 Maj 2014 23:03; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Med takimi krasnimi vrtnicami ga morda še opazile ne bi Wink ! Tale tvoja moss, kako zdrava je videti, prav zavohala sem to smolo. Grem kar svoji dve malo pomečkat Smile .
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Issan imaš zelo lepe in zdave vrtnice. imam občutek, da jih je vedno več. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Lepe, lepe, verjetno jim ustreza tudi to, da imajo zares dovolj prostora. Mene pa mika, da bi si privoščila eno mahovno Chapeau de Napoleon - ta me že dolgo izziva, ampak še ne vem, kam bi jo posadila. Kako se kaj obnesejo mahovnice, ali cvetijo samo enkrat?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Isaan tvoje pa krasno delajo,verjamem,da zelo uživaš v njihovi lepoti. klanjam se_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Novalis, jeseni ga dobim tudi jaz. Blanche Moreau in Gabriel Noyelle pocvita, Blanche Moreau le malo. morda bo letos, ko sta dveletnici, kaj drugače. Pa GN ni zgled zdrave vrtnice, ampak me mosske še kar mikajo.
Isaan

Novalis evo jo zate... Cvetoče še nimam, čakam, čakam,...čeprav mislim, da so
pri tej popki še bolj zanimivi od cvetov. O pocvitanju iz prve roke ne morem reči, baje nekatere ponavljajo cvetenje. Pri meni so razen Duchesse de Verneuil vse prvo sezono, ta ni pocvitala. Bom konec sezone poročala. Od mojih mislim, da naj bi Salet, za ostale ne vem.

Voda nekje med 120 in 130 naj bi jih bilo, s potaknjenci vred, si moram enkrat čas vzeti in vse natančno prešteti.

Vam povem, da zdajle nekaj časa ne smem lopate niti videti Laughing
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

A si sigurna, da imaš Belle Isis? Pri meni izgleda čisto drugače. Rolling Eyes_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Isaan

Nisem bila pozorna posebej nanjo. Ponavadi grem, ko zacveti nova vrtnica pogledat še na HMF, če je to to za njo pa res nisem šla. Mogoče ker sem jo že lansko leto imela. Bom potem šla gledat, a tvojo imaš v rožniku, da pogledam kakšna je?
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Issan, hvala, tale popek je res simpatičen. Sem jo letos videla na izletu v Freisingu - me je mikalo, a bom raje še malo počakala, da najdem primerno lokacijo, ki ne bo motila mojih ,,koscev,, trave (mislim moških), ki vedno protestirajo, če kaj moti smer košnje, ha, ha.
Odgovori