Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mali vrtiček
Moderator: Melona
Hvala! Sicer je pa tako, da moraš biti tudi že malo poznavalca, da ceniš angležinje. Na obisku je bila prijateljica, ki moje "obsedenosti" z vrtnicami ne razume prav nič in ko sva se sprehajali ob ograji in sem ji razlagala kaj in kako je nekje sredi vsega rekla: "in zakaj imaš sam take čudne vrtnice, a tistih tapravih pa nimaš nič?". Če je ne bi poznala bi bila še užaljena, tako sem se pa samo nasmehnila, točno vem kaj je mislila, tiste sterilne barbike iz cvetličarne, ki so tako popolne da so dolgočasne. Ja res je pravih hibridnih čajevk je pri meni malo. Nad angležinjami sem pa navdušena že od samega začetka in škoda da ograja ni še daljša.
Šele sedaj ogledujem letošnje slike tvojega rožnika in je kraaseeeen
Kako ti cvetijo Angležinje-predvsem imaš zelo intenzivno obarvane cvetove. Res so lepe, lepe. Pa vse ti tako uspevajo. Moja Kordesova Princessa Alexandra je lani posajena vlončena sadika in ni nič iz nje. Mogoče je pri nas pretoplo.
Kako ti cvetijo Angležinje-predvsem imaš zelo intenzivno obarvane cvetove. Res so lepe, lepe. Pa vse ti tako uspevajo. Moja Kordesova Princessa Alexandra je lani posajena vlončena sadika in ni nič iz nje. Mogoče je pri nas pretoplo.