Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali vrtiček

Moderator: Melona

Mila23

Odgovor Napisal/-a Mila23 »

Geisha - angležinje sem posadila delno jeseni 2010 delno pa pomladi 2011. Kar pomeni, da bodo stare 3 oziroma 2 leti.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

mmm,zelo lepe...,angležinje so pa prav tiste ta prave,očitno imate njim ugodno klimo Smile in do 25 stopinj Very Happy
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Prekrasne vrtnice in super panoramska fotografija.

Veselim se, da vrtnice tako hitro rastejo. Komaj čakam na naslednje leto, da se potegnejo tudi moje. LP v moj domači konec.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Mila23 tele fotke sem pa čakala.... Krasne so tvoje angleške punce, očitna razlika od prejšnjih slik, ki sem jih gledala. Lepe, lepe
Mila23

Hvala! Sicer je pa tako, da moraš biti tudi že malo poznavalca, da ceniš angležinje. Na obisku je bila prijateljica, ki moje "obsedenosti" z vrtnicami ne razume prav nič in ko sva se sprehajali ob ograji in sem ji razlagala kaj in kako je nekje sredi vsega rekla: "in zakaj imaš sam take čudne vrtnice, a tistih tapravih pa nimaš nič?". Če je ne bi poznala bi bila še užaljena, tako sem se pa samo nasmehnila, točno vem kaj je mislila, tiste sterilne barbike iz cvetličarne, ki so tako popolne da so dolgočasne. Ja res je pravih hibridnih čajevk je pri meni malo. Nad angležinjami sem pa navdušena že od samega začetka in škoda da ograja ni še daljša. Wink
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Mila23 to pa je več kot prekrasno. Kako zelo so zadovoljne te vrtnice. Imaš roko zanje in prekrasno naravo. Kako lepo je že sedaj, kaj bo šele s časom._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Šele sedaj ogledujem letošnje slike tvojega rožnika in je kraaseeeen Very Happy
Kako ti cvetijo Angležinje-predvsem imaš zelo intenzivno obarvane cvetove. Res so lepe, lepe. Pa vse ti tako uspevajo. Moja Kordesova Princessa Alexandra je lani posajena vlončena sadika in ni nič iz nje. Mogoče je pri nas pretoplo.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Še to vprašanje, imaš vse angležinje po tri v grmičku? Grmi so prekrasni._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Mila23

Joj, Bobolino oprosti ker sem potrebovala 2 meseca za odgovor, žal sploh nisem bila na forumu (ni bilo časa). Angležinje so večinoma posajene po tri enake, vendar ne vse, vmes sem namreč vrinila še kakšno, ki je podobna sosedi, ker se nisem mogla odločiti le za eno...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

A veš, da sem jaz ponekod naredila isto, dve ali tri vrtnice, podobne po obliki grma, cveta in iste sorte, sem dajala skupaj, seveda primerno označila._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori