Česen 2025
- Seasmoon
- Kraj: Obala
Re: Česen 2025
Brbr, ti imaš pa velik teren. To pa je nekaj dela. Kako je z obiski srn in pujsev?
Life is like a game ... play it ...

-
- Kraj: Žiri-NM
To ga pa je, super.
jeseni sajenega moram ta vikend izkopati, ker je dozorel. Se mi zdi, da tako zgodaj še nikoli.
jeseni sajenega moram ta vikend izkopati, ker je dozorel. Se mi zdi, da tako zgodaj še nikoli.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Jeseni sajeni se spravlja v pske, a vse jesenske je prehitel en spomladanski.
Čudna so pota česnova
Čudna so pota česnova

-
- Kraj: Domžale
Ja, jesenski bi znal biti kmalu. Nisem še preverjal podzemnih zakladov, je pa že nekoliko porumenel. Rje pa letos skoraj ni.
- Melona
- Kraj: Litija
Ptujskega jesenskega sva pravkar populila, listje je bilo že precej rumeno, vendar brez rje. Ni slabo naredil, kakšnega presežka pa tudi ne.
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Moj česen se kar dobro drži, a o pskih šele razmišlja. Tudi muha ga ni hudo obiskala. Do zdaj ga nisem še nič zalila, razmišljam, če bi ga danes vseeno malo razveselila.

Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
copatka: morda še počakaš - ARSO napoveduje takole:
Jutri bo dokaj sončno, še bo pihal jugozahodnik. Popoldne se bodo na severu in severovzhodu začele pojavljati plohe in nevihte. ...V noči na ponedeljek bodo padavine zajele tudi osrednjo Slovenijo,
Jutri bo dokaj sončno, še bo pihal jugozahodnik. Popoldne se bodo na severu in severovzhodu začele pojavljati plohe in nevihte. ...V noči na ponedeljek bodo padavine zajele tudi osrednjo Slovenijo,
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Ja, samo količina padavin se v napovedi vsak dan manjša
. Zalila sem malo samo drugo zelenjavo.

Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Ketko, hvala za pohvalo.
Seasmoon, srne so, pujsov ni. Srne niso ljubiteljice česna. No, ali sem opazila, da so tu in tam nkakšnega odščipnile, a jim ni teknil...
Seasmoon, srne so, pujsov ni. Srne niso ljubiteljice česna. No, ali sem opazila, da so tu in tam nkakšnega odščipnile, a jim ni teknil...
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Jaz sem ga danes dopoldne kar močno zalila. V visoki gredi je malo prej suho, na dež pa tu pri nas še nič ne kaže.