Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Odgovori
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Čudovite fotografije!!!
In tudi jaz spet nekaj novega vem (le ne vem kdaj bo šlo v pozabo).
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Čuovite slike, Robertino.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Krasno imaš Robertino pozdrav_________________
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Hvala vsem.
Posadil sem še raznobarvne rmane, a ne vem, če bodo cveteli še letos, ker so bile sadike zares miniaturne.
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Robertino, slike so cudovite. Tako, da me ne moti, ce so malo vecje. Ko sliko vleces sem in tja vidis vse lepote bolj podrobno.
Zivis pa v raju. Zjutraj te sigurno prebudi pticje petje in ne avtomobili. To je zlata vredno.
Lp Darja
Robertino

Takole pa je izgledal travnik, na katerem sedaj stoji hiša in skalnjak za njo. leta 2003.

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Kaj si jih sadil??? Lepo je!
Robertino

Nisem jih sadil, same so se zasejale, le prejšnje leto sem jih pustil odcveteti. Rasle so po celem travniku, a takole pokošene so mi bile bolj zanimive. Drugače pa proti koncu cvetenja nič kaj lepo ne dišijo.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Vonj res ni bog ve kaj, ampak pokosil si jih pa super, bravo! Zelo mi je všeč, po teh potkah med cvetočimi krogi se je še vedno dalo lepo hoditi.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

zelo lepo pokošeno. lpvoda

PS: ta stran je ta prava. upam Robertino, da ne boš spet dal cinemascope velikost slike, ker one so vodič širine in se vse razpotegne._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori