Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2014

Odgovori
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Jaz imam še nekaj lastnih semen Ping Tung Long iz 2012. Lansko leto so kar OK kalila (statistike nisem delal), letos ga pa nisem sejal.
Tako da, za par aktivnih članov bi se nabralo semen. Pošljite ZS z naslovom če želite.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Tudi jaz imam še nekaj TwityPity-jevih semen Ping Tung Long / 2012, če kdo želi ._________________
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Orhy, vesela bi bila, če bi dobila nekaj semen. Pa hvala vnaprej. Wink Bi imela kaj v zameno?
orhy

Lahko, samo naslov na ZS prosim!_________________
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi jaz bi tri ali 4 semena, prosim._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
orhy

Dobiš._________________
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Hvala Very Happy_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Z jajčevci mi pa ne gre letos. Več sort sem sejala in nič razen belih. Potem sem pogledala v zemljo kaj se dogaja, kot bi nekaj požrlo seme, ostane le "lupina". Potem sem poskušala še enkrat, sem dala semena na vrh zemlje, da se bolj vidi kaj se dogaja in opazim takšnega majhnega črvička, kot nitka bele barve 0,5cm dolg. Ve kdo mogoče za kaj se gre? Tudi za paradižnike, paprike in čilije sem uporabljala enako zemljo vendar tega nikjer ni bilo.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

No, par takih črvičkov sem jaz lani opazila v Terabrill zemlji. In še nekateri drugi so pisali o tem. Lahko da tudi zato meni nekaj semen ni vzkalilo. Večina sicer je. Letos budno gledam, če bi opazila kaj takega. Zemljo sem seveda kupila drugo. Katero zemljo pa uporabljaš?
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Gramoflor je. Preseneča me, da se je to pokazalo le pri jajčevcih.
Odgovori