Pregovori o vremenu
-
-
figula je napisal/a: |
Jaz pa razmišljam, da bo treba malo posodobit in obnovit te pregovore in ostale urbane legende. Če bi imala FB, bi kar začela s postopkom . Naprimer: - če ti 7. januarja zmrzne računalnik, bo kmalu pomlad ali - ako 3. marca sije sonce, naredi varnostno kopijo diplomske naloge, ker jo boš sicer izgubil |
figua
-
- Melona
- Kraj: Litija
Muha, ta čaj je grel tudi hladen ! Vampi so bili kar okusni, ampak jaz v sataraš po moje dam marsikaj. Tako je plavalo tudi nekaj stročjega fižola, nekaj koleščkov korenčka ipd. Sem se pa vprašala, komu je sploh mar pri nas, kaj kuham. Sploh nihče ni nič komentiral, nič čudnega opazil. Hm, kompliment, ker mi 100% zaupajo, ali so že vsega hudega vajeni?
Žižola, še dobro, da je zima, ne? Če bi bili malo bolj iznajdljivi, bi marsikdo lahko preko zime hladilnik kar izklopil.
Žižola, še dobro, da je zima, ne? Če bi bili malo bolj iznajdljivi, bi marsikdo lahko preko zime hladilnik kar izklopil.
- orhy
Če svečana ozeleni, se rado posuši.
Če na svečnico prej od strehe kot od sveče kane, hujša zima in dobra letina nastane. (2. februar - svečnica)
Ako je svečnica zelena, bo velika noč snežena
Če jazbec pred luknjo na soncu je zdaj, gre za štiri tedne rad nazaj. _________________Nazadnje urejal/a orhy 07 Jan 2019 08:16; skupaj popravljeno 2 krat
Če na svečnico prej od strehe kot od sveče kane, hujša zima in dobra letina nastane. (2. februar - svečnica)
Ako je svečnica zelena, bo velika noč snežena
Če jazbec pred luknjo na soncu je zdaj, gre za štiri tedne rad nazaj. _________________Nazadnje urejal/a orhy 07 Jan 2019 08:16; skupaj popravljeno 2 krat