ROŽNIK SREČNIKOV

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Novalis krasno. Škoda da ne naložiš večjih slik. Daj pokaži prosim tisto roza iz podtaknjenca NN bolj od blizu. Ima krasno rast._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Hvala, hvala za vzpodbudo. Ja, roke so pa - no, ja, malo popraskane, malo utrujene, a nič ne de....
Upam, da se bo ta neznanka tule kaj bolje videla,ima pa res zelo krepko, pokončno rast:
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Krasno Novalis. Tudi pri meni je že skoraj konec, midve sva izgleda zadnji, kajne. Laughing_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
NOVALIS

Ja, eden mora bit zadnji. Čakam pa še tiste, ki jim prvi flor ni bil usojen (ki so jih pomalicale srne). Le -te imajo veliko popkov, a imam občutek, da bodo cvetovi manjši..
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

NOVALIS je napisal/a:
Hvala, hvala za vzpodbudo. Ja, roke so pa - no, ja, malo popraskane, malo utrujene, a nič ne de....
Upam, da se bo ta neznanka tule kaj bolje videla,ima pa res zelo krepko, pokončno rast:

Lahko bi bila The Queen Elizabeth Rose, samo moja se mi zdi malce bolj svetlo roza.
NOVALIS

Mislim, da ni Queen Elizabeth. Pri moževih starših so imeli omenjeno vrtnico, pa je bila tudi bolj svetlo roza. Imela je tudi bolj polnjene cvetove. Ta ima v bistvu cvet z manj listi, a je izredno trpežen. Najlepši pa je do takrat, ko se začne malo odpirati - popek je bolj koničast in zelo pravilne oblike. Ne diši.
NOVALIS

Vsak dan občudujem vaše vrtove, hodim med mojimi vrtnicami, ki so večinoma še v popkih...danes pa, glej ga zlomka:

Ja, ni lanska slika, ampak letošnja.....strahovi so se uresničili, srna ponovno na pohodu. Če bi imela samo eno vrtnico, bi bila zelooo žalostna. Lani so se lepo obrastle in cvetele celo poletje, upam, da bo tudi letos tako. Srna pa mislim, da se je zelo posladkala... Crying or Very sad
Navdušila pa me je Hansa - zares lepa vrtnica, omamno diši, očitno je to všeč tudi čebeli

Pa še Spinosissima Old Yellow Scotch
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, Novalis, škoda, da ti srna nese prve cvetove. Bo pa zdaj vsak dan bolj barvito, vsak dan kakšen cvet več.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Joj pa ne že spet Twisted Evil sedaj imajo ja toliko drugega za jest.Očitno so jim vrtnice posladek.Nekaj lepih nam boš vseeno imela za pokazat.

Hansa je krasna,tudi pri meni je letos dobila mesto._________________LP
E.
Nikolajevicka

Odgovor Napisal/-a Nikolajevicka »

Vem kako ti je. Tudi pri nas srne vse pojedo. Še huje je, ko jih samo "probajo", malo nalomijo, pa ugotovijo, da to ni to. Me spravljajo v obup, zato so letos vse vrtnice v ograjicah :(
Mi je bila pa obljubljena ograja okoli parcele tako, da mogoče bo kasneje lažje. In lepše. Tele ograje niso za nikamor.
Drži se.
Odgovori