Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Naročilo vrtnic pri Hortus Dei na Poljskem

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Sončna, kar pridi, samo pokliči me, ko boš blizu, prav?

Sadike so prispele v velikem paketu, lepo označene z našimi vzdevki in z dobro namočenimi koreninami. Ker so tako dobro povite, sem jih samo zgoraj toliko odprla, da sem jim lahko nalila vode, in jih postavila v posode. Zato vas bom prosila, da mi sporočite, če komu katera slučajno manjka ali kaj ni v redu.

Seveda sem morala pofotkati vsaj moje tri, da imate občutek, kakšne so. Meni se zdijo čisto OK.

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Zgledajo OK Wink Wink Wink
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Vidim da je moj paketek kar velik Laughing
Uporabniški avatar
Melona

Ampak imaš samo enega, nekateri imajo dva Wink .
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

He, he - moj paketek se tudi vidi. Hvala, Melona.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Melona še enkrat hvala,sadike krasne in nekatere moje že rastejo Laughing .O pa EDEN ROSE se mi zdi,da bo kar ta pravi Laughing ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Upam, da so vse ta prave in bodo lepo rastle. Če verjamete ali ne, razen ene (drugačen dogovor) sem se uspela že danes vseh znebiti Wink . Tudi po pošti mi je uspelo poslati, kar je bilo za na pošto. Danes je bilo v službi sicer bolj sejemsko vzdušje, ampak sem vesela, da ste prišli ponje in nimam več skrbi zanje. Lepo naj vam cvetijo in srečno z njimi!
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

še 1x hvalaaa Smile Smile Smile
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Hvala. Vrtnice so zelo lepe. Upam, na cvetoče prihodnje leto.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Melona, tudi jaz sem jih sedaj dobila in odprla. Zelo lepe sadike, hvala ti za to naročilo. Upam, da preko noči ne bo preveč namočilo in bo jutri kakšni dve uri brez dežja da se jih lahko posadi.
Vrtnice dobrodošel . Kljub vsemu je vedno lepo dodati nove kajne?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori