Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo - Petrović, jesen 2014
Moderator: Melona
Še moje naročil zgodovinskih... za angleške se še odločam , če bom kaj...
Mme. Boll
Mme. Knorr
REMBRANDT
BELLE DE CRECY
ISPAHAN
CESONIE
Nuits de Young
PRINCESSE ALICE
BELLE AURORE
BELLE DE SEGUR
Mme. Alfred de Rougemont
Mme. Dubost
Souvenir de la Malmaison, bush
Black Prince
Capitaine Christy
Elisa Boelle
EMPEREUR DU MAROC
PRINCESS OF WALES
Vse po 1x prosim za potrditev kaj je na zalogi.
Mme. Boll
Mme. Knorr
REMBRANDT
BELLE DE CRECY
ISPAHAN
CESONIE
Nuits de Young
PRINCESSE ALICE
BELLE AURORE
BELLE DE SEGUR
Mme. Alfred de Rougemont
Mme. Dubost
Souvenir de la Malmaison, bush
Black Prince
Capitaine Christy
Elisa Boelle
EMPEREUR DU MAROC
PRINCESS OF WALES
Vse po 1x prosim za potrditev kaj je na zalogi.
Pozdravljena irenekk. Sem še malo prebrskala in bi dodala še eno
MASSADOVEO:
Chateau de Verteuil 1X
Pri pregledovanju Petrovićeve spletne strani sem zasledila še eno Massadovo in sicer Yvelines, ki pa je v vaši ponudbi ni. Zanima me, če bi se jo dalo vseeno naročiti.
Hvala in lep pozdrav!_________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
MASSADOVEO:
Chateau de Verteuil 1X
Pri pregledovanju Petrovićeve spletne strani sem zasledila še eno Massadovo in sicer Yvelines, ki pa je v vaši ponudbi ni. Zanima me, če bi se jo dalo vseeno naročiti.
Hvala in lep pozdrav!_________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
Se opravičujem, da tako dolgo traja glede potrditve naročil. Malo je moja krivda, malo Petrovićeva - čeprav letošnje poletje ni bilo treba zalivati, je bilo vseeno precej dela. Torej, stanje je tako (za vsa naročila, ki so prispela do nedelje, 7. 9.):
1vrtnica: vse potrjene
Aye-aye. vse potrjene
Bobolino: vse potrjene
Doli: vse potrjene
Geisha: vse potrjene
Isaan: vse potrjene
Klemenv: ni več Chewbluemore
Lilija: vse potrjene
Melona: potrjeno
Pepa6: ni več Marie Bauman in Mme. Jules Finger
Plamenka: vse potrjene
Pupa: ni Blush Rambler (jo bi od Bierkreeka?) in Chewbluemore
Rene: ni Himmelsauge in Mrs. John Laing (jo bi od Bierkreeka?)
Sončna: vse potrjene
Stara postaja: potrjeno
TanjaTT: ni Geschwind's Schonste (jo bi od Bierkreeka?)
Tjesih: vse potrjene
Vodenka: vse potrjene
Predračune bom pošiljala v začetku oktobra, ker sem imela lansko leto za tiste, ki so bili poslani pred 1. 10. dvojno delo zaradi obračuna davka.
En sončen pozdrav,
irenakk
1vrtnica: vse potrjene
Aye-aye. vse potrjene
Bobolino: vse potrjene
Doli: vse potrjene
Geisha: vse potrjene
Isaan: vse potrjene
Klemenv: ni več Chewbluemore
Lilija: vse potrjene
Melona: potrjeno
Pepa6: ni več Marie Bauman in Mme. Jules Finger
Plamenka: vse potrjene
Pupa: ni Blush Rambler (jo bi od Bierkreeka?) in Chewbluemore
Rene: ni Himmelsauge in Mrs. John Laing (jo bi od Bierkreeka?)
Sončna: vse potrjene
Stara postaja: potrjeno
TanjaTT: ni Geschwind's Schonste (jo bi od Bierkreeka?)
Tjesih: vse potrjene
Vodenka: vse potrjene
Predračune bom pošiljala v začetku oktobra, ker sem imela lansko leto za tiste, ki so bili poslani pred 1. 10. dvojno delo zaradi obračuna davka.
En sončen pozdrav,
irenakk