Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno narocilo klematisov za k vrtnicam

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Hvala za ponudbo punce, vendar bo ostalo kar tako... 1,25 eur na vsako sadiko tudi mojo... ker imam nekaj predračunov že narejenih, ampak to niti ni vzrok. Mi boste kdaj dale za kavico, ali pa katera kakšno sadiko, ki raste na vašem vrtu, pa bi pasala tudi k meni....

Pepa samo ene flammule ni, mislim da je tista bela, ki nima nobenega drugega imena zraven napisana z malimi začetnicami...

Zneske za plačilo si lahko same izračunate, bom pa še vsaki posebej jaz in poslala na zs in da se zmenimo kako naprej... Samo danes mi najbrž ne bo uspelo...
simicitane

Odgovor Napisal/-a simicitane »

A je za ta clematis
http://www.clematis-westphal.de/shop/clematis-hybriden_/clematis-fair-rosamond.htm primerno, če ga posadim v zemljo, in ne v lonec na zahodno stran hiše. Ker nimam še nobenega, me zanima še ali mu bom morala narediti oporo?
Ima kdo kakšen predlog kaj naj še zraven skombiniram, npr. ali bi bili kakšni nageljčki spodaj primerni.... Absolutno nimam nobenih idej.
Ali pa v avgustu kupim še http://www.clematis-westphal.de/shop/clematis-hybriden_/clematis-fujimusume.htm? In ju dam skupaj...
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Paket prisel, klematisi so krasni, nekateri ze s cvetom. V petek poslali, danes tukaj, svoje grem pravkar posadit._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Isaan

O super, potem jih tudi mi najbrž lahko ta teden pričakujemo. Hvala za sporočilo. Če boš uspela, prilepi kakšno sliko, smo vse nestrpne, da vidimo kakšni so...
Garden-ja

Skatla lepo in varno zapakirana

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

in vsebina prve skatle

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Lepo, ne?

Simicitane, oba clematisa, ki ju imenjas, sta za v zemljo in ja, seveda oba potrebujeta oporo. Se ju lahko goji tudi v loncih ampak v zemljo je vseeno boljse.
Glede kombinacij pa, stvar okusa._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Shocked Kakšne krasne sadike._________________LP
E.
Isaan

Prekrasni so... hvala, ker si nam posredovala link. Bomo zaradi tebe imele vse res čudovite sadike, veliko bolje, kot kupljene malo tu malo tam. Kateri je tisti prvi roza- bel?
Garden-ja

Tisti roza-bel je od Poezije, bom pogledala potem etiketo. Je pa res krasen, je tudi mene presenetil, ker ima mocne barve.

Sadike so pa kvalitetne tudi zato, ker imajo mocne in dobro razvejane korenine, kadarkoli sem kupovala klematise pri nas, so imeli v zemlji ravno en cepek, tule pa je vaza polna korenin. Ne seveda do stopnje, ko bi to bilo pretirano, ravno prav._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja

Capitaine Thuilleaux je._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Garden-ja, katere si ti naročila? Same velikocvetne?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori