Menjave Pr' Blaj - Litija - 16. april 2016
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Bicikel je napisal/a: |
Prevzame, upam, Plamenka. Uh, sem jo kar določil. ..... Zuf, zate imam figo Rjavi matalon od Vinkota, še od jeseni. Bom poizkusil poslati po Plamenki. |
Najbolj nerodno je to, da Plamenka še vedno ne ve, ali ji bo sploh uspelo priti .
Predlagam, da poskrbiš še za rezervno varianto.
-
-
-
vrtin1 je napisal/a: |
Ojla Bicikel, mi imamo samo namizne sorte grozdja, koliko bi jih rabil, ali naj naredim jaz izbor, nekaj jih je še ostalo ( bele, modre, rdeče, zgodnje, srednje, pozne sorte)? Lep dan vrtin 2 |
Rabim samo ene par, recimo do 10 (vključno z rezervo, če se kaj ne prime, lahko pa tudi manj). Ja prosim kar naredi svoj izbor, tako mi je najbolj komot HVALA! Trenutno se ne utegnem poglabljati v sortne skrivnosti. Mogoče samo to, da je klima pri nas bolj notranjske narave. Obstoječa samorodnica je šele dodobra odebelila popke. Toliko za občutek.
Sicer pa bi lahko prišel tudi iskat enkrat po službi, da ne obremenjujemo "poštarjev". Bi to šlo?
- orhy
vrtin1 je napisal/a: |
....mi imamo samo namizne sorte grozdja, koliko bi jih rabil, ali naj naredim jaz izbor, nekaj jih je še ostalo ( bele, modre, rdeče, zgodnje, srednje, pozne sorte)? |
Če lahko tudi jaz pristavim moj piskrček
Kakšno zgodnjo sorto bi prosila, če lahko .... eno, ali dve ?_________________