Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradajzmanija 2016, sobota 13.8.2016, Škrjanče pri NM
Super, metuljc! Otroci so seveda brez.
Ne pozabite še na viške semen, ki bodo na sprejemni mizi pri vhodu kot vsako leto.
Jaz bom imela spet kar nekaj paradižnikov (nekaj tudi iz prejšnjih let, kjer ne zagotavljam odlične kaljivosti, ampak kaka rastlina bi pa le morala iz njih zrasti). Imela bom tudi nekaj glavic slonovskega česna za sadit, pa seme dalmatinske blitve, ki mi je obilno semenila. Pa kak fižolček..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Ne pozabite še na viške semen, ki bodo na sprejemni mizi pri vhodu kot vsako leto.
Jaz bom imela spet kar nekaj paradižnikov (nekaj tudi iz prejšnjih let, kjer ne zagotavljam odlične kaljivosti, ampak kaka rastlina bi pa le morala iz njih zrasti). Imela bom tudi nekaj glavic slonovskega česna za sadit, pa seme dalmatinske blitve, ki mi je obilno semenila. Pa kak fižolček..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
O, kako se veselim tega srečanja.
Pa letos bom samo na skupno mizo lahko prispevala, ker moji paradižniki lepo delajo, ampak zeeelooo počasi zorijo. ( munuli ponedeljek pa je že bila prva paradižnikova solata, v krogu najbližjih z največjim užitkom pojedena)
Pa večino sort, ki jih imam, sem tako dobila lani na takem srečanju.
Lepo bodite, se vidimo, Mil
Pa letos bom samo na skupno mizo lahko prispevala, ker moji paradižniki lepo delajo, ampak zeeelooo počasi zorijo. ( munuli ponedeljek pa je že bila prva paradižnikova solata, v krogu najbližjih z največjim užitkom pojedena)
Pa večino sort, ki jih imam, sem tako dobila lani na takem srečanju.
Lepo bodite, se vidimo, Mil
torej, lahko prinesem:
-goldkrone (rumen)
-black cherry (črn)
-yellow pear (rumen)
-malakhitovaya shkatulka(zelen) 1 velik je zrel, drugi bo mogoče...prinesem?
-yellow currant (rumeno oranžen)
to je to kar je od mene, se veselim snidenja
lp_________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3
-goldkrone (rumen)
-black cherry (črn)
-yellow pear (rumen)
-malakhitovaya shkatulka(zelen) 1 velik je zrel, drugi bo mogoče...prinesem?
-yellow currant (rumeno oranžen)
to je to kar je od mene, se veselim snidenja
lp_________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3
ok prinesem, aja pa Domači dolenjski je tudi zrel...ena taka srednja velikost...ta ogromni pa še zorijo_________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3Nazadnje urejal/a borut70 11 Avg 2016 20:24; skupaj popravljeno 1 krat