Srečanje ob kavici - torek, 4. mali srpan (julij) 2017
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Pogrešam vas in sem imela resen namen tokrat priti . Pa je pri meni na malih počitnicah ostala vnukinja (kar je super lepo), ampak priti pa spet ne morem .
Sicer mi letos vse kar lepo dela zaenkrat, sicer kakšna dva tedna za vami, ampak pobiram že prve bučke, zelo lep je grah, nizki in visoki fižol sta krasno kalila in kar dobro napredujeta, paradajzki polni ... tudi resne toče še nismo imeli (trkam na les!! ).
Skratka - imejte se lepo in se spomnite kdaj tudi na izgubljeno Radegundčanko, ki vas pridno bere, malo manj pa komentira _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Sicer mi letos vse kar lepo dela zaenkrat, sicer kakšna dva tedna za vami, ampak pobiram že prve bučke, zelo lep je grah, nizki in visoki fižol sta krasno kalila in kar dobro napredujeta, paradajzki polni ... tudi resne toče še nismo imeli (trkam na les!! ).
Skratka - imejte se lepo in se spomnite kdaj tudi na izgubljeno Radegundčanko, ki vas pridno bere, malo manj pa komentira _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Eh, Copatke, kolikokrat se spomnim nate... Še dobro, da vsaj pri česnu kakšno pristaviš, drugače bi mislila, da si se nas čisto odrekla. Lepo je brati dobre novice in sem vesela zate. No, ko boš imela čas, te v dolini čakamo odprtih ust in ušes
Vzdušje današnje klepetalnice je bilo toplo in prijetno - kot ponavadi. Vaše besede mi še zdaj odzvanjajo v glavi in grejejo dušico. Upam, da doza pozitivne energije zdrži do septembra. Lepo poletje želim, Gartlčani dragi._________________naredimo svet lepši
Vzdušje današnje klepetalnice je bilo toplo in prijetno - kot ponavadi. Vaše besede mi še zdaj odzvanjajo v glavi in grejejo dušico. Upam, da doza pozitivne energije zdrži do septembra. Lepo poletje želim, Gartlčani dragi._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Rimske Toplice
brbr, se lahko pridružim tvojim besedam? Se popolnoma strinam z vsem, kar si napisala.
Zadnji sva pometli (ob avtu) soimenjakinji, sva si imeli še veliko povedati.
Vsem hvala za vse prinešeno. V avtu mi diši kot na zeliščnem vrtu sredi poletnega dne.
Na klepetu ob kavici se dobimo spet v torek, 5. septembra.
Pa ne pozabite, vmes je paradajzmanija.
Vsem lepo in vremensko milostno poletje želim.
Zadnji sva pometli (ob avtu) soimenjakinji, sva si imeli še veliko povedati.
Vsem hvala za vse prinešeno. V avtu mi diši kot na zeliščnem vrtu sredi poletnega dne.
Na klepetu ob kavici se dobimo spet v torek, 5. septembra.
Pa ne pozabite, vmes je paradajzmanija.
Vsem lepo in vremensko milostno poletje želim.