Gojeni kultivarji drena - cornusmas.eu

Odgovori
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

crtj je napisal/a:
Carya pravi, da naj bi naše naročilo šlo na pot ob koncu naslednjega tedna. Kar pomeni, da prispelo bi pa čez 14 dni, tu nekje.

Roba naj bi včeraj odpotovala z GLS.

Carya opozarja, da so lončki nekoliko izsušeni. To je sicer praksa tudi pri drugih, kadar želijo znižati maso pošiljke. Tako da pravi, naj jih obvezno najprej namočimo v škaf, ko pridejo. To bom opravil jaz takoj ob prihodu, tako da vam ni treba skrbeti, da bi vaši primerki čakali suhi do razdelitve.
Mesar

Odgovor Napisal/-a Mesar »

orhy lahko ti odstopim eno sadiko C.mass Flava. Če te zanima sporoči preden bo prevzem pri Črtu, da jo pustim zate.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Roba je prispela. Bom poslikal za predstavo o stanju. Sem počasen, ker jih je 55 (če je vse prav) plus sem uspel pasti z bicikla in to v hrib grede (kot ponavadi, bravo naši).
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Na hitro:

- rastline so prispele vse razen dveh malo posebnih, moram še ugotoviti, ali je to napaka pri pošiljanju ali smo že pri naročilu ugotavljali, da teh ne bo; edini naročnik, ki mu te zmanjkajo, je Zufov kolega Primož, vsi ostali ste prejeli vse

- stanje je srednje, sem videl vsekakor že boljše in ravno tako vsekakor že slabše ... Recimo, da so vplivi jeseni, cene in poti kar jasni Smile najdejo se pa tudi zelo lepi primerki

- ZELO zaželeno je, da jih prevzame, kdor le lahko, danes, jutri ali v petek na Lavrici

- fotke bodo, čim utegnem

ZAKAJ je zelo zaželeno, da gredo hitro naprej:

- Zato, ker sicer moram jaz odpakirat vse lončke, ki so posamično zaviti, da bom lahko zalil, lončkov pa je 50+ in odpakiranje tudi ni čisto brez rizika.

- In pa seveda... Kadar je posamezne sorte rastlin več, ima določeno taktično prednost tisti, ki ima prej možnost izbirati.

CENA: dreni so po 15, za druge rastline pa izveste ob dogovoru za prevzem tisti, ki ste jih naročii.

Nazadnje urejal/a crtj 11 Okt 2017 16:28; skupaj popravljeno 4 krat
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Priletim .... kar takoj .... Smile
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

JAz sem šele sedaj videl da si tudi pisal v to temo. A lahko samo sporočiš naslov ali pa kontakt in pridem takoj._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Poslano po ZS
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Crtj, zalivanje bi šlo z eno veterinarsko brizgalko (injekcijo) tudi skozi pvc folijo, po moje. Samo predlagam.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Izročeno: figula/Dajmar, Daniel R, mravlja, Zuf, MijaLan/goldhorn, rukola, ferdo36, Mesar, mil, Lad20

Super gre tole, hvala vsem za dober odziv.
Nazadnje urejal/a crtj 21 Okt 2017 06:59; skupaj popravljeno 8 krat
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Crtj!
Pridem jutri dopoldan!_________________Narava vse povrne!
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”