Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lastne vrtnice, zbiranje naročil

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Voda cepljene so le tiste na testnem polju, drugače pa še nisem razmišljala. Ti bom javila, ko jo bom imela._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Mirosa

Odgovor Napisal/-a Mirosa »

Melona, hvala. Tvoji vrtnici sem prejela danes. Lepo sta zastavljeni in upam, da se bosta s tukajšnjo klimo in zemljo dobro ujeli.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Držim pesti, da se ti dobro obneseta.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Poezija hvala.

Melona soseda bo prevzela vrtnico, napišem na ZS. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Poezija, hvala, dobila sem vrtnice. Krasne so.

Še enkrat hvala, lepo bodi, Mil
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Voda, hvala lepa, pošljem v ponedeljek.
mrmracka

Odgovor Napisal/-a mrmracka »

Poezija,
tudi jaz sem prejela vrtnice.
Najlepša hvala._________________mrmracka
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Kaj je bilo še kaj kisika noter pri koreninah? Sem mislila, da boste šle na pošto iskat v soboto, če ne bo nosil. V glavnem so prišle v soboto na pošto, razen pri Doli, kjer paketa še ni bilo. Naj zadihajo. Kdor nima izkopane luknje je najbolje, da jih da v zasip, v to z dežjem premočeno zemljo, to je največje zdravilo zanje v tem trenutku. Če je katera izsušena, se tiste korenine, ki so postrižene, ponovno poreže za pol centimetra s škarjami, da zopet lažje vsrkavajo vodo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Pri meni so sedaj vse naročene vrtnice. Poezija, tako lepo so bile zavite, da so bile korenine popolnoma vlažne in prav nič izsušene. Kot običajno sem tudi te namočila v vodo pred sajenjem.
Melona, kot rečeno, so tvoje že v zemlji.
Obe sta se res potrudili z vsemi fazami dela, da so sadike prišle do nas na rožco
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Tudi moje so že na varnem, lepo zapakirano, prispele so vlažne in res krasne korenine. Poezija, hvala.
Odgovori