Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Vrtno orodje

Odgovori
andreja62

Odgovor Napisal/-a andreja62 »

Aye-Aye je napisal/a:
Evo, obstajajo tudi prav Damske lopate , če si želi žižola damsko. Very Happy Tudi ni prav poceni a mi je firma všeč, doslej zelo zadovoljna z njihovimi izdelki.

Meni je pa tale odstranjevalec plevela padel oči. Ima kdo kaj podobnega ?

Moj odstranjevalec plevela počiva v lopi in ni povrnil vložka._________________Andreja
andreja62

Odgovor Napisal/-a andreja62 »

MijaLan je napisal/a:
žižola je napisal/a:
Hvala lepa za vse odgovore (tudi zabavne Laughing ),
najbrž bom šla v Ljubljano k sosedu pogledat za Efekt lopato. Da jo primem potežkam in si jo ogledam. Kajti res bi rada lahko lopato - težko že imam. Omenjena Damska je prekratka. 106 cm se mi zdi malo. Seveda bom šla spotoma tudi mimo Hofer-ja Wink .

Tako lopato smo lani iz Lidla odnesli. Zelo v redu je. Mož z njo damsko dela.

Ja, Žižola, dandanašnji punce nismo zadovoljne čisto z vsako dimenzijo.
Zna biti včasih tudi prekratko. Very Happy_________________Andreja
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Ja no, no ja... Wink
Mija, je ze prav, da moz dela po damsko, namrec, pazi na sstil - zato pa je "zelo v redu".
Andreja, ti ga pa spusti v kuhinjo... in mu daj ccaja Laughing . Pa ti bo povrnil vlozek. Zunaj je mraz in v mrazu so vse dimenzije prekratke... Laughing Laughing

Pa lepo se imejte.
kotalka

Odgovor Napisal/-a kotalka »

jest sem jo naši na obeh straneh pobral za cm, in spodaj 2 - 1 cm postrani ... lopato mislim Cool
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

V današnjem Mercatorjevem reklamnem letaku je vrtno orodje ene skandinavskih znamk, na oko uporabno, bi bilo pa treba videti v živo, s Pika kartico precej ugodno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Danes sem v našem Hoferju ponovno videla efekt lopato in vile za "štihanje". Roč je standarden, lopata in vile kovinska. Standardna je tudi cena: 29 € za kos.
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

http://shrani.si/f/28/FP/3n0tPh6k/4/20170315161742.jpg

Moja lepotička (damska). Razz

Dolgo že nisem nalagala slik in imam rahle težave. Za zdaj sem preštihala tri grede in mi je res všeč. Več poročam kasneje. Če pri sosedu naročiš in sam prevzameš je 25 Eur._________________LP Žižola
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Točno take sem videla! So pa bile seveda dražje.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Meni se zelo dopade uporaba nihajne motike.
Ampak mora biti res nihanja.
Sem probal par strgal, ki nimajo te opcije in so zanič.
Tale konkretno je zelo kvaliteten izdelek z 10 let garancije, na rezilu se lahko urežeš, če preveč šlataš. Smile http://kupi.obilje.si/izdelki/nihajna-motika/?ref=25
Lipov štil, stvar ma vse skup eno kilo.
Cena sicer tudi kvalitetna, ampak doživljensko orodje.
Pride pa res zelo prav za rahlanje, če je gola zemlja in pa za razplveljenje mladih plevelov, ki se spodrežejo.
Pa super je za na potke in zbito zemljo na robovih vrta.
Reže v nulo.
jaz uporabljam na potkah, pa na gredah, ki so skompostirane, ko spomaldi plevel požene, pa na delu njive rahlajm tla, kjer so gola in se z vsakim dežjem zbijejo.

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ko bom jaz mela takole dolge grede, bom mela tud takole nihajno motiko Wink_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori