8-junijsko rojstnovanje Gartlca V ŽIVO v okolici Litije

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Kako sem se imela včeraj lepo!
Le jezna sem sama nase, ker sem kar obsedela na svojem stolu in tako nisem z vsemi kakšno rekla. To se ne sme več ponoviti, sem si obljubila. Zaradi moje pozabljivosti, imam tudi neporavnan dolg do Originalnega lista. Na dolg sem se spomnila šele, ko je bilo prepozno.

No, ti dve stvari sta edini, ki kalita spomin na čudovito druženje. Hvala vsem, ki ste se trudili za nas._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, luštno je bilo. To z "obsedenjem" na stolu je tudi moja napaka. Pa kaj, ko čas tako hitro mine.

Sicer pa, če se le kaj ne sfiži, se nekje okoli prehoda junija v julij nekje v Ljubljani dobimo na enem popoldanskem klepetu v živo.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Evo, za prvo silo je želja po druženju potešena. Če bi jo hotela povsem potešiti, bi pa morali tam ene tri dni sedeti. Luštno je bilo in upam na snidenje na naslednjem srečanju.
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Nama je bilo tole srečanje v živo po dolgem času 100x boljše od vsakega Zoom-a ali Teams-ov, saj imava občutek, da nam vsem skupaj tovrstna digitalna druženja že gledajo iz ušes.

Krasna družba v čudovitem ambientu. Otroci so zelo uživali ob vodi in v razgibani okolici (danes sta nekaj paglavcev odnesla pokazat v šolo, popoldne pa bodo dobili "gorenjsko državljanstvo" ). heheh

Borut70, ti pa presenečaš - zelo okusna torta. up
Hvala Brbr in Originalnilist za rastline. Danes se bodo udomačile. rožica

Uživajte v zelenju in se vidimo ob naslednji priliki v živo.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”