Paradajzmanija 20. avgust 2022 - Šmartno pri Litiji
-
O, Beki, hvala za ponudbo. Seveda lahko pridem v Trnovo, oziroma kamor boš rekla. Sem s Kodeljevega/Moste, če ti je mogoče bliže...
Pošljem tel.št. na ZS, da se dogovoriva.
Prinesla bom naslednje paradižnike:
- 42 Days
- Sanka, varianta nizek
- Sanka, varianta pelat
- Piccadilly
- Super Roma
- San Marzano nizek
- Lučo (sorta neznana)
- Gigant brez semen (ima jih malo)
- Zebrice (sorta neznana)
- Tasmanian Chocolate (če bo kakšen dozorel, ker sem pretekle dni vse zrele pobrala)_________________naredimo svet lepši
Pošljem tel.št. na ZS, da se dogovoriva.
Prinesla bom naslednje paradižnike:
- 42 Days
- Sanka, varianta nizek
- Sanka, varianta pelat
- Piccadilly
- Super Roma
- San Marzano nizek
- Lučo (sorta neznana)
- Gigant brez semen (ima jih malo)
- Zebrice (sorta neznana)
- Tasmanian Chocolate (če bo kakšen dozorel, ker sem pretekle dni vse zrele pobrala)_________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Radegunda, Golte
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Sem dopolnila seznam prijavljenih v uvodnem prispevku.
Ker jutri, s skoraj 3-tedensko zamudo, dobimo delavce, vsaj upam, da bodo res prišli, do petka ne bom vedela, če prideva oba. Vsaj zase, računam, da bom. Zato tudi nisem ponujala prevoza. Tokrat bom lahko prinesla samo ene par sort, ker zelo počasi zorijo. Prejšnji četrtek sem jih nazadnje nabrala za kečap, zdaj pa je le tu in tam kak obarvan plod.![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Ker jutri, s skoraj 3-tedensko zamudo, dobimo delavce, vsaj upam, da bodo res prišli, do petka ne bom vedela, če prideva oba. Vsaj zase, računam, da bom. Zato tudi nisem ponujala prevoza. Tokrat bom lahko prinesla samo ene par sort, ker zelo počasi zorijo. Prejšnji četrtek sem jih nazadnje nabrala za kečap, zdaj pa je le tu in tam kak obarvan plod.
![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif)
- Melona
- Kraj: Litija