Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Brdi

Moderator: Melona

Odgovori
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Čista poezija!
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Se mi zdi, da bo treba uvest en nov termin, rožni vrt in rožnik za tole ne zadostujeta. To je prav za nazaj se naslonit in počasi skrolat od fotke do fotke in samo uživat. Poezija, to so po mojem sanje vsake rožarke.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Poezija meni je čeljust dol padla od te tvoje lepote.Prekrasno Shocked Shocked Shocked_________________LP
E.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Tole je pa kar preveč naenkrat - prekrasno, verjetno pa v živo še bolj doživeto, vonjave zjutraj in zvečer so verjetno nepopisne.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Brez besed sem. To je pravi raj!
DODO

Odgovor Napisal/-a DODO »

Čudovito in kakšno razkošje cvetov._________________Življenje naj bo podobno vzkliku, ne določasnemu pojasnilu.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

ma za dol past. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

Poezija=poezija. Bellissimo. Bravissima. ;)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Hvala vam za vse tako pohvalne komentarje. Ko bom posadila še tistih nekaj trajnic, da bodo tiste gredice res polne in ko bom dodelala še dve mesti - da se bo lažje kosilo bom zadovoljna. Narediti moram še tablice, vse to do drugega leta._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Poezija, saj ne vem kaj naj še napišem, so vse povedale že punce pred mano. Z eno besedo " nebeško". Predvidevam, da vsak prost trenutek preživiš tu zunaj in uživaš.

Težave s košnjo so se pojavile tudi pri meni, tako, da bom še morala kopati in delati gredice. Sklepam, da imate težave tam, kjer so vrtnice posajene na travi?
Odgovori