Dolina meseca

Odgovori
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Temni/a

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije

Svetli/a_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Mesecnik

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

Crni/a
Vsi trije so stari 2 meseca._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

Deutzia

Naprsteca
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 5 fotografij

Vceraj vsaj ni bila tako divje barve. Blue Magenta_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

Pegasti badelj se je zrinil vsepovsod. Modri ostroznik, ki je edini preziveli od 6 razlicnih.

Letos mogoce prvic. Isai in Sunflower.

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

Pri nas poteka proizvodnja jajc, ki je popolnoma prilagojena potrosnikom. Od najvecjega do najmanjsega Wink
[url=http://www.Slikomat.com/slika/5506895.htm][img]http:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Sortiman ne bo popoln, dokler ne bodo zraven še kockasta Wink Laughing Laughing .

Je največje od gosi ali race?
Mesecnik

Ka te mate zdaj s temi kockastimi, pa paradajz bi meli kockast, da bi v škatle fajn šel, pa okrogle asimine..tctttc... razvajenci Laughing
Ta vecja je gosja, potem je v sredini racja in nato od svilenk._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Pa porabiš vsa ta jajca, ali jih tudi kaj prodaš ?
Najbrž kar vse viške podariš, kajne?_________________
Slika
Mesecnik

Ce mi uspe, tudi kaj prodam al za valit al za jest. Vcasih jih kdo hoče tudi za risat gor.
Zdaj je od vsega okoli 7 jajc dnevno. Ena raca hoče valit, Liza zdaj spet nese. Pri svilenkah pa nikoli ne veš, a bo al ne. Tam okoli 3 jajca znese ena na teden, če nima drugih planov Rolling Eyes . Mislim, da bojo počas začele drugo fazo kokanja (hotele bojo valiti) in potem jih samo zlagam v škatlo, da ostane kakšno gnezdo prazno, če gre slučajno katera znest jajce. Ena že hodi okoli takšna kot tiger, vsa našopirjena in renčeča Laughing_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Dobra si, da pogruntaš vse te njihove muhe. Razz Very Happy
Račja jajca sem že probala, kot otrok pa mi niso bila ravno dobra. Ne spomnim se več točno kakšen okus je bil, ampak mislim, da jih je mama v glavnem rabila za domače rezance.
Gosjih jajc pa še nisem probala. Gosi nismo nikoli imeli pa tudi se ne spomnim, da bi jih sploh kdo imel v naši bližini.
Pri eni hiši so imeli pure in puran nas je otroke strašil, ko smo šli iz šole - sicer pa gosi bolj radi gojite Štajerci, kajne?_________________
Slika
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”