Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik ne na nebu ne na zemlji
Moderator: Melona
draga figula, saj si sama včasih rečem, da to ni bila najboljša odločitev, da tukaj v Istri zasadim toliko vrtnic, a dvomesečni vonj in njih cvetenje omami vsakogar, kdor gre mimo oz obdeluje poljščine v tej dolinici in vzpetinah naokoli (vonjavno področje cca 4ooo m). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Voda, ta ''neurejena urejenost'' je to, kar si nekateri lahko samo želimo, pa teren ne dopušča ali je pa kaj drugega. Za takole razkošje je potrebno primerno zemljišče, sredi naselja s temi nekaj sto m2 ne gre. Pa tudi pridne roke. Zelo pridne in če pomislim, da nisi stalno v Istri, se lahko samo čudim, kako ti vse to uspe. Rajsko je!
Muha, slikic ne brišem, ker sem to enkrat v začetku v albumu naredila pri dveh slikah in sem takoj ugotovila, da se je na Forumu pokazal prometni znak. tukaj "na rožniku" nisem nič dirala, znkov pri meni ni videti.
punce, prijazne ste ob potrpljenju pri ogledu, a kot sem rekla se ni veliko spremenilo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
punce, prijazne ste ob potrpljenju pri ogledu, a kot sem rekla se ni veliko spremenilo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Voda, kaj naj rečem: prelepo ! Predstavljam si, koliko dela zahteva tako obsežen prostor ( na burji, poletni pripeki). Vse nosi pečat tvojih pridnih rok in pronicljivega duha.
Kako pa se počutiš, ko iz tega istrskega raja prideš v belo (ali zeleno) Ljubljano? Sicer pa sem na tvojih slikah videla, da si tudi tam ustvarila svojo zeleno oazo miru sredi mestnega vrveža._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Kako pa se počutiš, ko iz tega istrskega raja prideš v belo (ali zeleno) Ljubljano? Sicer pa sem na tvojih slikah videla, da si tudi tam ustvarila svojo zeleno oazo miru sredi mestnega vrveža._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)