Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mali rožni vrt
Moderator: Melona
Šele sedaj sem si vzela čas in ponovno pogledala Gardenjin rožnik. Sploh nisem opazila, da si ga dopolnila z novimi slikami iz letošnjega leta. Vtis je prekrasen, res lepo zasnovan rožni vrt. Vsakih par sekund sem mojemu možu rekla, glej pa tole bi imela, pa tako bi speljala
Sicer pozno, ampak res pohvala temu izjemnemu dosežku v združevanju vrtnic v tako harmonijo.
Sicer pozno, ampak res pohvala temu izjemnemu dosežku v združevanju vrtnic v tako harmonijo.
Tvoj rožni vrt občudujem tudi jaz. Ko prebiram tvoje zapise, Garden-ja, ne morem verjeti, da si začela pred komaj par leti z "enimi rdečimi vrtnicami". A prav to mi daje upanje in zagon. Če je uspelo tebi, lahko tudi komu drugemu. Mogoče tudi meni... Te dni mineva eno leto odkar sem prvič naletela na tvoje zapise o vrtnicah. Odprl se mi je nov svet - poln čudovitih barv in vonjav. Lansko leto sem na morje namesto sedmih debelih romanov, kot sem to počela vsako leto, vzela samo Austinov katalog Od takrat se z vrtnicami začne in konča vsak moj dan. Življenje se mi je obrnilo na glavo in za to sem tebi in ostalim rožarkam na tem forumu iz srca hvaležna
Glede imena vrta pa bom kar tiho. Tako kot si sledila srcu pri oblikovanju vrta, mu sledi tudi pri izbiri imena.
Glede imena vrta pa bom kar tiho. Tako kot si sledila srcu pri oblikovanju vrta, mu sledi tudi pri izbiri imena.
Garden-ja, spet sem se sprehajala pri tebi...
Vedno znova navdušena. Tudi tale vrt( no pa tudi še nekateri drugi, ki so tu predstavljeni), bi bil za v revijo.
Ali je bil tvoj ronik že predstavljen v kakšni od teh revij?
Vsekakor bi si to zaslužil, naj ljudje vidijo, kakšne lepote imamo doma v Sloveniji, niso samo tuji vrtovi zanimivi.
Vedno znova navdušena. Tudi tale vrt( no pa tudi še nekateri drugi, ki so tu predstavljeni), bi bil za v revijo.
Ali je bil tvoj ronik že predstavljen v kakšni od teh revij?
Vsekakor bi si to zaslužil, naj ljudje vidijo, kakšne lepote imamo doma v Sloveniji, niso samo tuji vrtovi zanimivi.