Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2017

Odgovori
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

pajo, kaj imas to - "pisani paradajz" Very Happy ? Je cudovitih barv, katera sorta je to?
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Alice's Dream mogoče ?
pajo

Andrej Banko je napisal/a:
Alice's Dream mogoče ?

Primary Colors_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

pajo, hvala za odgovor, kaksen je na okus, bom pa tudi se vprasal Rolling Eyes Very Happy .
pajo

mravlja je napisal/a:
pajo, hvala za odgovor, kaksen je na okus, bom pa tudi se vprasal Rolling Eyes Very Happy .

Bom probal te dni in zapišem._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

figula je napisal/a:
Lani na Paradajzmaniji sem vzela seme paradižnika Mariza Gold:

Letos mi je začel prvi zoreti poleg Julijinega Wild tomato. Je malo bolj rumen kot na sliki, prisotni sta tudi obe obliki ploda - okroglasta in bučkasta.

Hec pa je, ker sem želela poiskati ta paradižnik po spletu .... ne obstaja ???? Danilo, prosim na pomoč Smile

Lahko jaz pomagam? Ime sorte je namreč MARIZOL GOLD Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

O, hvala Ivčk Smile
Tale google je res muhast - včasih tudi pri nepravilnih imenih ponudi vsaj kak približek - tokrat pa nič Rolling Eyes .

Nama je všeč ta paradižniček, bom skušala seme pobrat iz bučkaste oblike. Ravno pravšnji, da celega stlačiš v usta Smile lepo roden in dobrega okusa.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Vidiš, pri meni pa je šel ven iz sortimenta ravno zato, ker sem bila nad rodnostjo razočarana. Za češnjevec se namreč spodobi, da veliko rodi, moj pa je imel vejice s komaj tremi plodovi. Je bil pa zelo okusen._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
pajo

_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori