Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Žlahtnjenje vrtnic in sejanci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala, punci! Zdaj je cunami že mimo Wink , zadovoljstvo pa ostaja. Ampak izpolnitev enega cilja nujno vodi k željam po še kakšni. Neverending story, res Rolling Eyes .
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Uaauuu, Melona čestitke!!!

Obe sta lepi, ker pa padam na polne cvetove, bom pozorno spremljala Indeed. Rast, ponavljanje, vonj.... Prosim,da poročaš!
Uporabniški avatar
Melona

Sončna, hvala, seveda bom poročala. Lahko ti povem, da cveti vso sezono, še vedno nastavlja cvetenje. Diši. Moram pa še počakati, da bom videla rast. Ne vem še dobro, kako se razveja in če jo je možno spraviti v kakega climberja, recimo.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ojej Melona, šele zdajle sem jaz nekaj videla. Te dni nisem bila ravno dosti ob računalniku.

Kar vidim, je prečudovito. Obe sta krasni, ampak prva, ta pa je, da se reče.

Čestitke Melona k tvojemu uspehu, ki je posledica truda in dela.
Sem vesela za te in ponosna, da poznam take ljudi. Pravim, da sem kljub "vsemu" rojena pod srečno zvezdo. To sem danes že enkrat izrekla dvema Gartlčankama.

Svetovni ste tu na Gartlcu, vsak po svoje seveda.

Še veliko uspeha ti želim
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Melona

Cinija, objemček !
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Izjemno!!!! objemček Jupi Laughing

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

No, to sem pričakovala, a sama veš, ko se to stori, je TRENUTEK SREČE. ČESTITAM in nazdravljam ! čestitamo

Veš, nisem si obula teniske, ni bilo čas, itak so vse umazane od blata in gnoja, sem šla kar na virtualni avion v copatah, da pridem čimprej k tebi, da mi poveš podrobnosti!
p.s. Če ne pristane tam na Brniku, mi pomahaj in vodi, ti bolj poznaš teren kot jaz! lol:
Če me ni, je bilo premalo goriva....ups

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Kako lepo dobro jutro si mi naredila. Sedaj sta že dva prav uradna žlahtnitelja. Laughing Laughing_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Pridružujem se navdušenju in čestitkam vseh članov in prijateljev. Zeeelooo lepo. S hvaležnostjo za tak dosežek ti želim še mnogo nadaljnih uspehov.
Lepo bodi, Mil
Uporabniški avatar
Melona

O, Poezija, kako sem te čakala! Te pokličem, da sčvekam vse vejice in pike.

Mil, hvala ti, ampak ne gre pretiravat, sem še svetlobna leta od ta pravih.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ja pokliči hitro, te čakam!
Zelo redko se zgodi, da jaz toliko časa ne pogledam Gartlc in zgodilo se je ob nepravem trenutku. Najprej sem videla neke razpredelnice in sem mislila, da objavljaš rodovnike, sem se spraševala, o nekaj razglablja. Potem pa vidim..._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Melona, lepooo! Čestitke! Very Happy
Odgovori