Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Krompir - Solanum tuberosum L.

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Lpmami, Igor cveti, seveda. Cvetovi so beli. Lani sem mislila, da bom pridelala semena, a se je revež zaradi suše prej posušil. Tako mi je ostalo le nekaj gomoljčkov, ki zdaj rasejo v vedrih.

Juglans, lepo ga pedenaj.... Te bom jeseni prosila za par gomoljev za okuliranje. Embarassed_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

brbr je napisal/a:
Lpmami, Igor cveti, seveda. Cvetovi so beli. Lani sem mislila, da bom pridelala semena, a se je revež zaradi suše prej posušil. Tako mi je ostalo le nekaj gomoljčkov, ki zdaj rasejo v vedrih.
Juglans, lepo ga pedenaj.... Te bom jeseni prosila za par gomoljev za okuliranje. Embarassed
Ja, le pedenaj ga, te bom prosila za kakšno semensko bunkico._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Upam, da bom pri stvari, sicer pa z veseljem. Wink
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Krompir lepo raste, so ga pa prišli pozdravit tudi že njegovi oboževalci iz Kolorada ...

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Upam, da si jim pripravil ustrezen sprejem, visokim gostom. Cool
Andrej Banko

Ker protokol več ne dovoljuje uporabe pantakana, so dobili le topel stisk noge ! Twisted Evil
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

U, lep krompir.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Kako globoko pa sadite krompir?
Andrej Banko

Krompirju se letos pri meni meša. Upam, da bo tudi pod zemljo kaj, ne samo zelenje ...
Zrasel je že okoli 80 cm v višino, raje še kak centimeter več:

Kako globoko sem sadil ? Kaj pa vem, bolj po občutku. Verjetno kakšnih 5-10 cm globoko.
.
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Postavi mu "prekle".
Odgovori