Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Danes sem pogledala moje rožce, pogled je bolj žalosten. Pri nas je celo noč močno padalo, pa še čez dan. Težki cvetovi so podlegli, samo še rezala sem lepotice, ki so še par dni nazaj sijale. Najbolj me pa skrbi, da ne bom videla prvega cveenja novih angležinj. Alnwick rose se je sicer odprla, ampak cvet je čisto uničen. boscobel in Tranquility sta polna popkov, pa ne vem, če bo nonstop dež, če bo kaj Sad
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

A toliko dežja ste imeli, pri nas samo eno ploho 2 dni nazaj. Še bodo lepe brez skrbi, glej, da nam jih pokažeš, sploh ta nove ....
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Brez skrbi, tudi obdobje dežja se bo končalo in vse ti bodo lepo zacvetele. Vem pa, da je hudo, ko nestrpno pričakuješ cvetove, potem jih pa ni. Tudi jaz sem letos čakala, da se razpre čisto prvi popek, pa je ravno tisto vejico zlomila nogometna žoga. Rolling Eyes No, pa je potem vrtnica vse nadoknadila.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Sončna tudi pri meni je bilo obupno,saj počasi bodo spet prišle k sebi._________________LP
E.
Sončna

Danes se je odprla moja najbolj pričakovana vrtnica letošnjih nakupov-Boscobel. Res je nekaj posebnega med austinkami. Tako kot Lady of shalott, se pri njenem cvetu lepo prelivajo barve. Ne vem, kaj bi bil pravi odtenek, nekje roza barva lososa Shocked Zelo močno diši. Res močno.

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepa je.
Sončna

Danes, sem si vzela čas za ugotavljanja vonja Boscobel. Diši po šmarnicah, zelo močno. V katalogu piše vonj mire (ki pa ne vem, kaj je to).
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Mira naj bi bila dišeča smola. Tule so punce naredile celo analizo vrtničnih vonjev, najdeš tudi opis mirinega vonja http://forum.gartlc.si/gartlc-about711-0-asc-0.html.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Sončna tudi meni je tale tvoja ljubljenka zelo všeč.
Sončna

Thumbs up: malo drugačna. Rumena s oranžno-roza črtami (ali obratno)

Danes prvi cvet. Po nevihti ne morem komentirati vonja, ki naj bi bil močan.
Odgovori