Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Cornus mas - rumeni dren
Moj dren se še kar prebija v zidarskem vedru na balkonu. Vsako leto cveti, vsako leto ga zadene zmrzal. Letos je bolj srečno prišel skozi in obrodil 17 (z besedo: sedemnajst) drnulj
Ko so temno temno rdeče in zmehčane, so prav okusne._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
O, a so že zrele Jaz jih ponavadi naberem v začetku septembra, ko počitnikujemo v Prekmurju... Če so letos tako zgodnje, se bom septembra obrisala pod nos in s sokom ne bo nič....
Joj, Crtj, šele zdajle sem opazila, da si me marca spraševal o sokovniku . Se opravičujem Ja, sočim s parnim sokovnikom Emo Celje._________________naredimo svet lepši
Joj, Crtj, šele zdajle sem opazila, da si me marca spraševal o sokovniku . Se opravičujem Ja, sočim s parnim sokovnikom Emo Celje._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Domžale
Brbr hvala
September se sliši sicer malo nenavadno za drnulje, morda je to kje višje na Goričkem? (Čeprav tako velik zamik vleče bolj na Pohorje)
Pri nas je stanje takšno:
- Jolico že zaključil
- Poljaki-Rusi-Ukrajinci so na tem, da bodo povsem zreli, še par dni
- naši stari 10 let stari grmi brez znane sorte so še povsem bledi in bodo najbrž sredi meseca - so pa strahovito obloženi in razvešeni, tako kot aronije
September se sliši sicer malo nenavadno za drnulje, morda je to kje višje na Goričkem? (Čeprav tako velik zamik vleče bolj na Pohorje)
Pri nas je stanje takšno:
- Jolico že zaključil
- Poljaki-Rusi-Ukrajinci so na tem, da bodo povsem zreli, še par dni
- naši stari 10 let stari grmi brez znane sorte so še povsem bledi in bodo najbrž sredi meseca - so pa strahovito obloženi in razvešeni, tako kot aronije