Gartlclov na jesenskem srečanju 2013

Odgovori
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Uspelo je, čestitke in pohvale org. odboru Gartlclova!
To bo treba ponoviti Very Happy

Par utrinkov...

Nazadnje urejal/a TwityPity 05 Okt 2013 19:47; skupaj popravljeno 1 krat
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Bilo je čudovito, čeravno je biloo vreme zelooo jesensko-zimsko. Gostilničar Piva ravno ni dosti prodal, smo se pa bolj ob čajčkih greli..
Hvala vsem, s katerimi mi je uspelo poklepetat, kaj zamenjat...
Komaj čakam naaslednje srečanje, na kakem drugem koncu naše lepe Slovenije.
Če komu kaj dolgujem od semen ali sadik naj me pokliče na GSM, ker moj internet je v zraku.

lp Furman in njegova rošca_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Zahvaljujem se vsem za prijetno druženje. Škoda, da je pred pomladjo tudi zima. Pa še en spomin na Gartlclov.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

A bi mogoče tukaj napisali, od koga smo dobili zadetke? Mislim, da bi nas vse zanimalo.

Martinka: liker in knjiga o vrtu sta pristala pri meni . Vesela obeh Very Happy.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

He, he, od vseh 100 in nekaj zadetkov, sem, verjeli ali ne, zadela natanko 33, ki je bila nalepljena na mojem prispevku. Sreča pa taka.
No, malo kasneje se je izkazalo, da se je isto zgodilo (očitno z enim od daril, tudi Martinki), pa sva zamenjali in sva odkorakali zdaj vsaka z nesvojim zadetkom. Embarassed
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Bobolino, prav pri meni je pristal tvoj "čatni" in ob večerji smo ga doma tudi probali. zelo dober. ob priliki mi boš dala recept. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Tudi jaz sem zadela marmelade od Bobolino(češpa in josta),nisem jih še probala,pol mi je Plamenka podarila sirup iz bazilike ker je tudi ona zadela svoje darilo.Hvala Plamenka
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

No, jaz sem zadela en dobitek od Bobolino: ajvar in marmelada iz zelenih paradižnikov, na enem nisem našla napisanega darovalca: prašiček, zadnji je bil pa moj. Wink
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Jz sem že povedala-dobila sem darilo od Garden-ja in sicer milo in mazilo za ustnice (vse seveda iz dišečih vrtnic). To bom dišala! Hvala._________________naredimo svet lepši
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Jaz sem zadel Žižulo v žganju z začetnicami J.R., ter eno škatlo z dobrinami (bučka, grozdje, marmelada 2013). Pri nobenem sicer ni bilo pripisanega vzdevka, pa me tudi ne moti če ne najdem darovalca. Vse bomo porabili Very Happy
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”