Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Gozdni med

Odgovori
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

.... ne bo panike. Do spomladi, oz. poletja, ko bo nov sveži med bo "zgodba" že v rangu lanskega snega, ... do tedaj pa bo nekaj besedja.

Predvsem pa je izjava metuljc na mestu.

V takih in podobnih primerih uporabim vedno dostopno tehniko. Uporabim lastne možgane.

... recimo. Te dni je bil na TV prispevek o črni človeški ribici na našem koncu. Menda da je zaskrbljujoče, onesnaženje, težke kovine, ostanki FFS...

In?

Nič.; ....pravzaprav je, in to le vsebina dnevnega dogajanja.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Jaz sem letošnjo "medeno ozimnico" kupila pri dveh čebelarjih. Obema sem v the dneh pisala in ju prosila, da mi povesta, ali je možno, da so v njunem medu omenjene strupene snovi.
Oba sta mi zelo hitro odgovorila me pomirila... Mislim, da sta si s svojim odzivom pridobila zvesto stranko._________________naredimo svet lepši
Odgovori