Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zanimive akcijske ponudbe

Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Neseš nazaj pa je_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

V Koprškem OBI-ju so sadne sadike znižane 50 in 7o%.Hruška visoka 220cm 7,5e.V ponudbi so hruške,češnje,breskve,nektarine,ringloji.
Optimist

Tole sem danes nabavil! Majo znižano 10€ po komadu. Doma deluje Laughing
zdaj bom pa še v sadovnjaku nastavil...

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-cetrtka-16-6-2016/produktdetailseite/ps/p/gardenline-ultrazvocni-odganjalnik-zivali-1/_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

V kateri poslovalnici?
Optimist

Jaz sem jih kupil v Žalcu. Verjetno jih imajo po znižani ceni povsod kjer jih niso prodali.... lahk pokličeš na njihov INFO pa ti povejo kje majo..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Jaz pa že nestrpno pričakujem čebulnice. V Hoferju in Lidlu jih še ne vidim v akcijah.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

V Tedy so ZIP vrečkice po 80kom-1e
Večje pa 40k-1e
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

GREENY, zate in še za koga, naslednji četrtek, čebulice v Hoferju
Tukaj.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Hvala za info, metuljc! Sem se načakal... (vsako jesen pričakujem kakšne novosti, če pa to ne, pa vsaj novosti za domače grede)
Optimist

Po nekaterih Lidl trgovinah imajo še "vakum aparate" iz pretekle akcije. Jaz sem ga včeraj nabavil na Vrhniki. Sušen kaki, krvavice.... vse je že zapakirano. Torej zadeva špila, garancija 3 leta, cena 27€ s priloženo rolo vrečk Wink_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Odgovori