Goji jagode iz Bolgarije
-
Citiram: |
Verjetno bodo v loncih ? |
Skoraj dvomim da.
Morda pa.
Ne vem.
Razmišljam. Če je to material za sajenje večjih nasadov na polja, potem bi bilo skoraj nujno, da so sadike malce večjega formata in na ravno sadikice z grudo 2x2cm. Za lončke sem skeptičen, se mi bolj zdi, da bodo v multi ploščah z večjimi in globljimi celicami.
Tudi sicer se sadike navaja kot repro material in kolikor poznam razmere, potem bo to na stopnji "1" za nadaljnje sajenje v/na ...
Ugibam.
-
Končno sem prejel informacijo glede dobave.
Sadike pridejo med 13. in 15. majem. Cena za eno rastlino je 6,5€.
Prevzel jih bom osebno v Trebnjem in glede na to, da smo interesenti iz različnih krajev predlagam sledeč način nadaljnjega prevzemanja. Verjetno bi bilo najboljše, če se ponudi s svojo dobro voljo nekdo iz Ljubljane (okvirna geografska sredina naše deželice) do katerega pripeljem sadike, od tu pa jih ostali prevzemate po lastnih zmožnostih, oziroma poteh proti Lj. Morebiti se Štajerci združite in eden opravi pot, ostali pa mu pristopite nasproti, da ne bo vsa kilometrina na enemu. Enako Gorenjci in Primorci. Dotični ljubljanski dobrovoljec se žrtvuje z nekajdnevno hrambo rastlin dokler jih vsi ne prevzamete, jaz z dostavo iz Trebnjega, ostali pa si še med seboj priskočite nasproti.
Kaj menite, bi šlo? Lahko tudi kakšen boljši predlog.
Plačate pa na moj, osebni bančni račun.
Sadike pridejo med 13. in 15. majem. Cena za eno rastlino je 6,5€.
Prevzel jih bom osebno v Trebnjem in glede na to, da smo interesenti iz različnih krajev predlagam sledeč način nadaljnjega prevzemanja. Verjetno bi bilo najboljše, če se ponudi s svojo dobro voljo nekdo iz Ljubljane (okvirna geografska sredina naše deželice) do katerega pripeljem sadike, od tu pa jih ostali prevzemate po lastnih zmožnostih, oziroma poteh proti Lj. Morebiti se Štajerci združite in eden opravi pot, ostali pa mu pristopite nasproti, da ne bo vsa kilometrina na enemu. Enako Gorenjci in Primorci. Dotični ljubljanski dobrovoljec se žrtvuje z nekajdnevno hrambo rastlin dokler jih vsi ne prevzamete, jaz z dostavo iz Trebnjega, ostali pa si še med seboj priskočite nasproti.
Kaj menite, bi šlo? Lahko tudi kakšen boljši predlog.
Plačate pa na moj, osebni bančni račun.
-
-