Goji jagode iz Bolgarije

Odgovori
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

Jaz jih komaj čakam, ker bi rad naredil primerjavo med letos sajenimi sadikami iz drugega vira. Verjetno bodo v loncih ?_________________Robert
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Citiram:
Verjetno bodo v loncih ?

Skoraj dvomim da.

Morda pa.

Ne vem.

Razmišljam. Če je to material za sajenje večjih nasadov na polja, potem bi bilo skoraj nujno, da so sadike malce večjega formata in na ravno sadikice z grudo 2x2cm. Za lončke sem skeptičen, se mi bolj zdi, da bodo v multi ploščah z večjimi in globljimi celicami.
Tudi sicer se sadike navaja kot repro material in kolikor poznam razmere, potem bo to na stopnji "1" za nadaljnje sajenje v/na ...
Ugibam.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Si še kaj kontaktiral G: Pevca, skoraj bo čas, da se zmenimo za dostavo in način plačila.
juglans

Končno sem prejel informacijo glede dobave.

Sadike pridejo med 13. in 15. majem. Cena za eno rastlino je 6,5€.

Prevzel jih bom osebno v Trebnjem in glede na to, da smo interesenti iz različnih krajev predlagam sledeč način nadaljnjega prevzemanja. Verjetno bi bilo najboljše, če se ponudi s svojo dobro voljo nekdo iz Ljubljane (okvirna geografska sredina naše deželice) do katerega pripeljem sadike, od tu pa jih ostali prevzemate po lastnih zmožnostih, oziroma poteh proti Lj. Morebiti se Štajerci združite in eden opravi pot, ostali pa mu pristopite nasproti, da ne bo vsa kilometrina na enemu. Enako Gorenjci in Primorci. Dotični ljubljanski dobrovoljec se žrtvuje z nekajdnevno hrambo rastlin dokler jih vsi ne prevzamete, jaz z dostavo iz Trebnjega, ostali pa si še med seboj priskočite nasproti.

Kaj menite, bi šlo? Lahko tudi kakšen boljši predlog.

Plačate pa na moj, osebni bančni račun.

Smile
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Če ne bo drugega primernejšega kandidata,sem pripravljen hraniti in
razdeliti sadike.Marsikateri član že pozna moj nasad tako,da me ne bilo
težko najti.
Lp. Ferdo._________________Narava vse povrne!
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Ferdo super, bom poskusil Bobolino nagovoriti, da jih pripelje v Maribor.
juglans

ferdo36, tudi meni odgovarja tvoja lokacija. Bom pač ujel dve muhi na en mah in na hitrico še kaj povprašal o AB.

Če lahko še ostali izrazite svoje mnenje glede ferdove ponudbe, da dokončno definiramo še zadnji korak nakupa "Goji iz Bolgarije".
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Najbrž ni treba reči, da je to najboljša možna lokacija in začasni skrbnik. Wink Hvala, ferdo.Nazadnje urejal/a metuljc 06 Maj 2014 11:45; skupaj popravljeno 1 krat
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Meni tudi odgovarja.Ferdo36 hvala
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

metuljc je napisal/a:
Najbrž ni treba reči, da je to najboljša možna lokacija in začasni skrbnik. Wink Hvala, ferdo.

Se strinjam.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”