Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

originalnilist je napisal/a:
Jaz vas nisem najdla cry cry Eno uro sem se vozila okrog in ob17 30 obupala in šla nazaj domov

Joj, škoda. In nauk vsem za naslednjič: eden ima telefon na mizi, pa vsi, ki smo prijavljeni, njegovo številko, no, vsaj vsi, ki lokaciuje ne poznajo. Mislim pa, da se na tej lookaciji nismo srečali 3x:prvič, zadnjič in nikoli več. Embarassed
Se vhrupu, ki smo ga naredili z glasovi ne sliši telefona, zato je Irena videla zamujen klic enkrat po 19., ko smo zadnje odhajale domov.

Smo primerno pometle, da ni za nami ostalo smeti. čistim Tudi na šanku je vse klapalo.
metuljc

Plamenka je napisal/a:

Kot je že Muha napisala, je bilo super vse od družbe, postrežbe, lokacije. Le...Furmanov kis sem pozabila na mizi. butnglava butnglava Pa tako sem ga bila vesela. Upam, da ga je kdo vzel in bo užival ob njem namesto mene.
.

Jaz sem ga vzela, ga dobiš, ko se srečava, kak dl bom vzela pa za "stroške". Very Happy
Ja, res je bilo prijetno, kar prehitro je minilo. Pred odhodom domov je bilo pa treba še malo potelovaditi, se je kar nabralo snega na avtu. Upam, da ste oddaljeni prišli srečno in varno domov.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Velja, Metuljc. Wink
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Doma smo tudi zadnje klepetulje. Enkratno popoldne, cudovita druzba. Baterije nafilane za cel teden. Hvala vsem.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

super je bilo. Kot tazadnji vaški pijanček sem odhajala iz gostilne Wink ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
metuljc

No ja, vijugala nisi pa prav nič. victory
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

up_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Veseli me, da ste se imeli fajn, upam, da vam bomo Štajerci dali kontra, prijateljsko seveda.
metuljc

No, saj smo bili tudi na tem ljubljanskem srečanju Štajerci obeh spolov kar spodobno zastopani.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

originalnilist, če bi jaz bila poleg tebe bi se zagotovo zgubile večkrat. a nisi imela teleefonček pri sebi?

mene so Abudabi in kopilotka Brbr varno pripeljali domov. srečanje je bilo zelo prijetno enako kot podarjene dobrote in semena. hvala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”