nxyz
-
To je na hitro narejeno iz tistega kar se slučajno doma najde, ni višek lepote, je pa učinkovita. Zdaj sem še na notranji strani namestila folijo, da bo bolj privlačna za firbce zunaj
Ena z vrha poličke
Danes je bilo treba lepo vreme izkoristiti za obrezovanje drevja. Moramo pohiteti, ker bodo kmalu travo prekrili zvončki, da potem vseh ne pohodimo.
Pod grmičkom jih je že kar nekaj
Potem sem dobila idejo, da bi iz drobnih vej od obrezovanja naredila mini butarice, ki bodo šle v peč in je dragi na hitro naredil pripomoček za jutri
Ena z vrha poličke
Danes je bilo treba lepo vreme izkoristiti za obrezovanje drevja. Moramo pohiteti, ker bodo kmalu travo prekrili zvončki, da potem vseh ne pohodimo.
Pod grmičkom jih je že kar nekaj
Potem sem dobila idejo, da bi iz drobnih vej od obrezovanja naredila mini butarice, ki bodo šle v peč in je dragi na hitro naredil pripomoček za jutri
-
To sončno vreme kar vabi in hitro kaj naredimo. Da bi bilo zunaj vsaj tako toplo kot zgleda, da je, ko pogledamo skozi okno
Narava se prebuja:
Različne barve:
Zvončki, vsa trava jih je polna Vedno več jih je.
V trgovini me je pa seveda premamila ledenka in je že v rastlinjaku. Naj povem, da je bilo v rastlinjaku tako obupno vroče danes, da so bili obvezni kratki rokavi in potem v uto tečeš po orodje, v garažo po vodo...seveda vse v kratkih rokavih, ni najbolj pametno ob tem vetru Vzela sem še neko tkanino proti plevelu, bom testirala, slab občutek imam glede prepuščanja vode. Posejala nek solatni mix med blitvo.
Da bo še v kuhinji malo spomladanskega vzdušja
Narava se prebuja:
Različne barve:
Zvončki, vsa trava jih je polna Vedno več jih je.
V trgovini me je pa seveda premamila ledenka in je že v rastlinjaku. Naj povem, da je bilo v rastlinjaku tako obupno vroče danes, da so bili obvezni kratki rokavi in potem v uto tečeš po orodje, v garažo po vodo...seveda vse v kratkih rokavih, ni najbolj pametno ob tem vetru Vzela sem še neko tkanino proti plevelu, bom testirala, slab občutek imam glede prepuščanja vode. Posejala nek solatni mix med blitvo.
Da bo še v kuhinji malo spomladanskega vzdušja
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: