Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

CHERRYKOSE

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Mfranc, tale okus na nivoju obcestnega ringloja je res domiseln parameter za opis okusa. Si me prav nasmejal!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

lpmami, žal primerjava izhaja iz realnega sveta Wink , pred leti sem bil šofer, ko je žena peljala/vozila enega od naših šnavcerjev k veterinarju na Viču.

Čakanje sem si popestril s pohajkovanjem po bližnji okolici, in tam je bil res en velik ringlo, skoraj na cesti, recimo na obcestni trati, potem šele ograja privatnega vrta.
Ringlo, neka skoraj črna sorta je bil res zeloooo okusen.

Tale CHERRYKOSE si ne bi zaslužil niti enega O-ja

Very Happy_________________mfranc
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Pri Vinku sem dobil cep ne vem, koliko let nazaj. Vsa leta je zorel, a so ga živali načele predno je dozorel. Sadeži so bili drobni in kisli. Ker raste ob gozdu, ga nisem posekal. Letos so plodovi dozoreli, bili so kar konkretno debeli in okusni. Bil sem res presenečen.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Tinko, super. Kaj vse iz družine Prunus imaš v dosegu čebelc?
mravlja

Mfranc, vsi, ki nimamo (še/več) nekega hibrida, smo dobrodošli v "klubu lisice iz basni o kislem grozdju." Laughing
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Nimam kaj dosti. Eno navadno domačo, Čačanske, Stanly, nekaj jim ne vem imena, od zgodnjih do poznih. Cepe pred leti dobil pri Vinku. Vse so cepke.
mravlja

Aha, slive torej.
Tinko, hvala za odgovor.
Odgovori