Skupni nakup večje količine zrnc proti polžem

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

muha je napisal/a:
še ena možnost: da takoj po prihodu robe naredimo kratko Slux-srečanje samo udeleženci te akcije: razdelimo, plačamo in na hitro spijemo kofe.

To bi bilo po moje najbolje. Če kdo ne bi mogel priti, lahko kako vrečo ali dve prevzamem tudi jaz, samo račun naj predtem poravna pri ctrj.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

muha je napisal/a:
še ena možnost: da takoj po prihodu robe naredimo kratko Slux-srečanje samo udeleženci te akcije: razdelimo, plačamo in na hitro spijemo kofe.

To bi bilo verjetno najbolj praktično, če si lahko tako razporedite čas. Skupaj nas je 19 in temu se res že lahko reče srečanje.

Torej predvidoma drugi teden v februarju (plus minus moji premiki LJ / MS, včasih niso čisto napovedljivi).

Moram še kaj pogruntat glede embalaže - kako bomo presipali polovičke in četrtinke.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Bom jaz dostavila manjša plastična vedra, kot takrat, ko smo delali bokashi._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zaprta vedra so najboljša, jaz jih bom zase lahko sama prinesla. V skrajnem slučaju bi bile pa dobre tudi močnejše vreče za smeti.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jaz sem vsake tolko v Ljubljani in lahko prevzamem za naju s Cinijo. Pa če je kdo iz Savinjske naročil, mu lahko tudi pripeljem, ni problema.

Za denar pa lahko tudi vnaprej nakažem, da Crtj ne bi zalagal za vse. Ali plačam ob prevzemu, kakor je ljubše.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Tiana, to se nekaj res dogaja. Že od zjutraj razmišljam, kako bom jaz to prevzela, kako se naj s crtj dogovorim......... Tebe niti vprašat nisem upala, da bi ti se za tisto malenkost angažirala glede prevzema.
Hvala ti sto in taužentkrat. Tiana ti plačaj, jaz pa tebi. Ok?
lp Cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Cinija1 nič ne skrbi, meni bo to 'usput'. Midve se boma pa že potem dogovorili naprej. Very Happy
rosa

Odgovor Napisal/-a rosa »

crtj hvala! a ti lahko nakažemo denar, da ne bo predolgo.
Sonceluna a lahko ti prevzameš za mene? mogoče kdo drug iz MB?_________________Smile
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Rosa, napiši v profil, od kod izhajaš, se bo lažje organizirati._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Dajmo glede plačil počakati toliko, da prodajalec v ponedeljek potrdi količino in znesek, pa potem pošljem ZS glede plačila tistim, ki bi pomagali že ob začetku.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”