Delavnica priprave bioaktivatorjev 12.6 Plamenka 14.6 tajana

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Res je Juglans, tole je zelo na hitro. Predlagam, da še ostali poveste svoja mnenja, kdaj bi bilo bolje imeti delavnico, zaželjeno pa je, da bi odločitev ali bo delavnica to soboto ali kasneje, padla jutri do 12. ure. Da bom lahko, če se bomo odločili za to soboto, poslala vsem po ZS naslov, telefon, pa da še kaj dorečemo in da vsi preberejo. Meni bo prav, kakorkoli se boste odločili.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Torej se kar odločimo - premaknemo za nedoločen čas. Jaz iz dopusta prinesem dalmatinsko "slanarico", da bomo imeli glavno sestavino za morski pripravek.

Pa poskusim nabrati kaj morske trave in alg, školjk žal ni tam.

Se vidimo nedoločeno obsorej in lepo se imejte do takrat in naj vam vse zdravo raste !!

Sem pa že spet pretiravala in razmišljala da predlagam izdelavo kreme za obraz Confused ker mi jo je zmanjkalo in jo itak moram narediti ta teden (čirule-čarule Laughing Laughing )
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kaj pa, če bi delavnico naredili v dveh delih? Za tiste, ki lahko pridete, to soboto, za ostale enkrat kasneje?
Uporabniški avatar
Plamenka

Kot sem na hitro prebrala, rabimo za nekaj pripravkov morske sestavine in jih zato na tej delavnici najbrž ne bi mogli narediti. Ostalo, oglje, bokashi na Zufov način...pa znata Tajana in njen mož, ki imata kar daleč do sem, narediti sama. Pa Juglans verjetno tudi. Tako, da ravno za njiju najbrž ne bi bilo dosti novega.

Pa Aye-Aye manjka, ki tudi zna marsikaj.

Tudi če bi bila delavnica jutri, bi jo isti udeleženci morali itak še enkrat ponoviti zaradi ostalih pripravkov.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Recimo, da bi uspela jutri prit vsaj za kako uro, bi si zelo želela. A razmišljam, da bi bilo to vse malo na horuk, ne vem kako s Primorci v tem primeru, nekako se mi zdi, da potem odpadejo. Ali se motim lahko kdo pride? Morda je še vedno tudi možnost pač pri Gringu, kot smo se dogovarjali? Saj vodo lahko prinesemo seboj. Gringo?

Ali pa figula kdaj se vrneš, morda še ne bomo na dopustih, pa se takrat zmenimo v začetku julija? Kaj pravite?
Uporabniški avatar
Peter
Kraj: Lucija

Odgovor Napisal/-a Peter »

Pozdravljeni.
Jaz to soboto ne morem, ker delam.
L.p.
Uporabniški avatar
Plamenka

Res je za to soboto malo pozno in marsikdo ne more, kot jaz ne morem naslednji teden. Če se boste odločili, da boste pri Gringu, pa tudi ok, bom pa kdaj drugič na čem podobnem.

Če bomo imeli delavnico kasneje, pa najbolje, da začnemo usklajevati, kdaj bi lahko imeli delavnico v čimbolj polni zasedbi, pa da se v miru pripravi sestavine.

Pri meni imamo lahko delavnico kako soboto tudi čez poletje ali pa na začetku jeseni. Mislim, da bi lahko bilo ene 12 - 14 udeležencev. Če bi deževalo, bi lahko delali samo pod nadstreškom. Tudi bokashija bi lahko naredili toliko, da bi vsak odnesel 2-3 kg, ker bi ga lahko delali na tleh. Deževnico bom takrat imela. Za jest bi pa vsak nekaj prinesel in damo na skupno mizo.

Predlagam, da napišemo spisek udeležencev in vsak ovirno pove, kdaj lahko.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Jaz pridem nazaj 5. julija in sem potem na razpolago.

Ti pripravki so res hitro narejeni, še največ časa človek porabi, ko jih nabira Smile. Potem zmešaš in si rečeš: kaj zdaj, samo to?? Laughing
Vode se načeloma za rastlinske pripravke ne potrebuje - v našem primeru, ko bi rastline bile nabrane dan prej in bolj suhe, bi dodali kak štamprle.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Citiram:
Predlagam, da napišemo spisek udeležencev in vsak ovirno pove, kdaj lahko.

Jaz lahko načeloma kadarkoli. Se trudim življenje čim manj zapolniti z obveznostmi in tako uživam na polno. Kao svoboden.

Edino pripombo bi imel čez vročino. (v povezavi z datumom delavnice in vožnjo na njo) Very Happy
Vendar ne tako močno, da bi to bila ovira.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ce bo kdo od Primorcev sel gor, lahko skoljke in petale posljem po njem jaz, zdaj ali kasneje. Meni v naslednjih dveh tednih ne uspe nikamor, za vikend niti do Gringa.

Trenutno je pri nas tako vroce, da ni za bit zunaj preko dneva._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”