Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Česen 2020
-
- Kraj: Domžale
Srne in košute so požrle lep kos ozimnega česna (nadzemni del) česar še nisem videla v svoji sicer bolj kratki vrtičkarski karieri, pa tudi starši ne pomnijo. Gotovo so prebrale v kakšni ženski reviji, da je čas za spomladansko kuro čiščenja glist.
P. S. Tri metre zraven raste krasna detelja in v gozdu imajo krmišča s senom, koruzo... Ampak ne, to je taaako staromodno.
P. S. S. Išče se ključ od bratove omare z lovskimi puškami. Če ne bo česna, bo pa divjačinska pečenka na čebuli!
P. S. Tri metre zraven raste krasna detelja in v gozdu imajo krmišča s senom, koruzo... Ampak ne, to je taaako staromodno.
P. S. S. Išče se ključ od bratove omare z lovskimi puškami. Če ne bo česna, bo pa divjačinska pečenka na čebuli!
-
- Kraj: Domžale
Poglej vzorčno kako so poškodovane čebulice. Jaz sem tistim nekaj porezal poškodovani oz. gnijoč del, vendar nisem potem posebej gledal kaj je nastalo iz tistega. Sem imel pač toliko ostalih, da se nisem rabil ukvarjat s tem.
Jah, muhe pač znajo letati, torej so verjetno od nekod v bližini.
živa je napisal/a: |
In to na prvič zorano zemljo. |
Jah, muhe pač znajo letati, torej so verjetno od nekod v bližini.