Paradajzmanija 20. avgust 2022 - Šmartno pri Litiji

Odgovori
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Odlično, brez plastike ( za enkratno uporabo ) ! palec gor
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

A imena sort, "prinesiteljev"in zaporedne številke paradižnikov se bo pisalo na listke, ki bodo zraven na krožnikih?
Predlagam, da potem tabelo zaporednih številk, imen sort
In "prinesiteljev" napišemo, si jo na koncu vsak lahko slika, lahko jo tudi tule objavimo. Tako si vsak ob tem, ko vzame semena, zabeleži le številko. Manj dela, ni napak pri imenih sort,....
Se javim, če mi bo kdo pomagal, da napišem seznam.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Sem mislila, da bi sorte in gojitelje z alkoholcem pisali na krožnike. Vsak svoje razporedi na krožnike in nanje napiše podatke. Bomo že združili, če bo kaj podvojeno, in popravili kakšno napako. Konec koncev tudi za čistost sort ne jamčimo. Ne bi komplicirala z listki, še pomešajo se lahko. Za seznam s številkami pa nisem vedela, da je v navadi. Če pomaga, seveda, naj bo, ne bi pa rada, da si druženje, predvsem za druženje gre, zagrenimo s preveč formalnostmi in dela. Paradajzmanija je namenjena nam, ne kakšni hudo strokovni javnosti, naj bo u izi, s čimmanj kompliciranja.
metuljc

Kar se mene tiče, je lahko po tvoje, pisala sem iz izkušenj.
Seznam ni v navadi, le zdel se mi je smiselna rešitev.
Uporabniški avatar
Melona

Draga Metuljc, privošči si enkrat na srečanju brezdelje, včasih paše :-).
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Melona: imam nekaj odvečnih keramičnih krožnikov - med 5 in 10, točno bi morala pogledat. Bi kaj koristilo, če jih prinesem? Niso pa beli, ampak precej zeleno marogasti.
metuljc

Melona je napisal/a:
Draga Metuljc, privošči si enkrat na srečanju brezdelje, včasih paše :-).
.
Very Happy Exclamation
Uporabniški avatar
Melona

Krožnikov bom po mojem nabrala dovolj, hvala. Zgolj za raznolikost materialov bi bilo pa zanimivo, če kdo še najde kje kak star plehnat krožnik. Ne vem, kakšen material je v resnici, neka kovina pač, mi smo jim rekli plehnati. Ponavadi so imeli kakšen obarvan rob zgoraj. Nekaj takega:

https://emo-shop.com/si/kuhinjski-pripomocki/103-globoki-bel-kroznik-3838908069471.html
JERCA

Odgovor Napisal/-a JERCA »

Zdravo vsem,

Čeprav so moji paradajzi zaradi žametne plesni že skoraj zaključili, sem imela namen priti in prinesti, kar pač imam, vendar ne bo šlo. Ta datum je za nas res ponesrečen. Gremo na morje, iskat otroka in se bomo prepozno vračali, da bi se vam še lahko pridružila. Če ostanem doma bo zamera na drugi strani veliko večja, kot če se ne udeležim srečanja. Tako da ne bom tvegala
Sem pa zelo vesela, da boste nadaljevali s Paradajzmanijo in zagotovo se spet snidemo. pozdrav pozdrav_________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Uporabniški avatar
Melona

Jerca, škoda, da se ne bomo videli, te pa popolnoma razumem. Če te bo zamikalo priti, me lahko pokličeš, da ti povem, če se še kaj dogaja.
Odgovori