Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

Odgovori
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Pri meni pa letos nič, eden je verjetno šel, ker sploh ni odgnal, ta drugi pa je pognal samo eno bogo vejo.
Verjetno pomladanski potop. Ali pa tale suša. Čeprav sta lani ob suši oba odgnala in cvetela._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Garden-ja ne sekiraj se, dobiš druge. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Zdravo Darso!
Tvoja hibiskusa, ki si mi ju podarila lani sta oba zacvetela. Najlepša pa je bila Ajbika. Zrastla je dva metra visoko. Je pa prava pijanka. Tudi, ko je mokra povesi liste. Ko pa ji daš samo malo sveže vode takoj zaživi.
Hvala še enkrat! Vsak dan sem jih opazovala in komaj čakala prvega cveta. Prvi je bil snežno beli, drugi pa roza. Razz
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasno sem zelo vesela. So pa rože žejne vode, letos je bilo res vroče. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
venus

Darso, imaš prav ,da so nbile žejne. Vsaki dan sem jo zalila. Imela je tudi plastenko narobe obrnjeno. Vsak večer sem jo napolnila do roba. Drugi dan pa je bila povesena. Ampak, ko je dobila svežo vodo je bila v trenutku v zraku. To me čudi, ker na Tajskem je še večja vročina. Je pa tudi res, da je tam veliko vlage v zraku.
Darso, upam, da bova letos uskladile najin čas, da dobiš obljubljeno.
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Za hibiskuse v loncih bi znale biti v redu posode z vodno rezervo, pa še agrogel v zemljo. Nekaj podobnega sem zimprovizirala za mojega kitajca in se kar obnese.
venus

Muha, hibiskuse imam v zemlji. V loncu imam ajbiko. Tista je bila skozi zejna. Razz
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

18 odprtih cvetov, se pozna da ni več tako vroče in da je deževalo.

tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Prekrasni so. Kje pa imaš posajene - v loncih ali v zemlji. Ali imaš morda kakšen potaknjenec viška?
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Ta je na gredi pred hišo zdaj drugo leto. Potaknjencev nimam, lahko pa dobiš letošnji sejanec tega .
Odgovori