Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Odgovori
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Hvala....saj sem vedela, saj sem vedela....mojster, ni kaj.

Lepo bodi, Mil
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Noro! Pozer je dobro opravil delo, fotograf pa še bolje. Robertino, komaj se zadržujem, da se spet ne izlije nad tipkovnico vse moje občudovanje, ker boš potem rekel: glej jo, sentimentalko, pri njenih letih bi se pa že lahko malo obvladala ... Saj to sem ti že nekako poedala, da tvoje fotografije od časa do časa pregledujem prav s terapevtskim namenom - da si olajšam vsakodnevno čepenje za računalnikom in popravljanje tujih napak. Da iz toliko klikov sestaviš eno samo dobro upodobitev, potrebuješ veliko obrtniškega znanja, ampak ni samo to. Ti iz metulja prikličeš njegovo oddaljeno dušo, da jo zaznam tudi jaz, daleč proč. Odprla sem fotografijo in strmela vanjo in metulj mi je začel pripovedovati ... če veš, kaj hočem reči. Hvala.
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Vaše laskanje me žene naprej.
Hvala!
Wink
Robertino

Martinček na fasadi.

Lilija

Robertino

Čudovite barve ognjiča

MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Hvala. poklon
Robertino

Žlehtnoba je napisal/a:
Ufff, res huuude fotke, ampak zna biti, da je en izmed vzrokov tudi huuud fotoaparat Very Happy

Je pa res, da hud fotoaparat ne pomaga kaj dosti, če je uporabnik slep za malenkosti okoli sebe. Res lepi detajli, bravo & hvala za deljenje z nami.

Moj vrstni red je takle, če izvzamem motiv:
- najprej svetloba
- sledi objektiv
- aparat na zadnjem mestu

Fotografa naj umesti vsakdo po svoje, kamorkoli želi. Brez vseh petih členov ni verige.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Robertino, pozabil si na zadnji del, ki fokusira želene detajle tj. obdelavo slik: ostrenje, saturiranje barv, izrez ....

Fotograf je vključen v vsak člen verige, bodisi z izbiro ali z nastavitvijo. Odlično ti gre! Smile
Robertino

Eni že letajo naokoli,

drigi šele bodo.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kako lep zapredek!
Odgovori