Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2016

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Hi, hi, zelo domiselno! Se spomnim še Mfrancovega By-pasa, ko je zalistnik iz prvega lonca upognil in pogrobal v drugem loncu...._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Rade

Odgovor Napisal/-a Rade »

Andrej, ta fotka je pa taprava, sem se kar nasmejal ob njej. Glede na sliko imaš narejen vsaj kakšen letnik medicine, heheh

Sicer pa je to vroče vreme pravi balzam za moje paradajze, zdravi in čvsti, da jih je kar veselje pogledati, je treba kar potrkati na les, heheh_________________kar zraste pač zraste
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Ja, tole vreme te dni je res idealno za paradajzeke.
Raje se zjutraj pred službo ustavim na njivi za 15 minut in malo zalijem, kot pa da zaradi moče trepetam pred boleznimi !
Škoda ker se bosta zgodila ta sreda in četrtek, ko je napovedana ohladitev in moča ...
Sem ravnokar prišel z njive, kjer sem poškropil z raztopino mešanice sobe bikarbone, algoplasmina, ekstrakta njivske preslice, mila in neem tonica. Vojak

No, tole je pa še ena sadika, za katero se malo bojim, da se mi bo enkrat sesula - ja, to je tisti cepljen paradižnik, ki ga več ne bom kupil ( četudi bo v akciji ) !
vrti oči

En plod je pred dnevi že dozorel, ostali pa kar še nočejo.
Upam, da bodo kmalu začeli, da malo razbremenim rastlino.

pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Koliko si dal sode pa Algoplasmina ter vode? Hvala._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Andrej Banko

pajo je napisal/a:
Koliko si dal sode pa Algoplasmina ter vode? Hvala.

Sode sem dal 25g na 3 litre vode, Algoplasmina pa pol manj.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Andrej Banko je napisal/a:
pajo je napisal/a:
Koliko si dal sode pa Algoplasmina ter vode? Hvala.

Sode sem dal 25g na 3 litre vode, Algoplasmina pa pol manj.

Hvala_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
sqjam

Odgovor Napisal/-a sqjam »

kje kupite neem tonic in koliko dnarja plačate?

Zanima me striktno, da primerjamo cene Smile
Rade

Odgovor Napisal/-a Rade »

Sem pofotkal moje paradajze, preden jih napovedana toča in neurje stolče, da bom imel vsaj slikice, heheh upam, da ne bo tako hudo, kot nekateri napovedujejo

Sicer pa je na prvih dveh slikah sorta Dasher (dateljni), tretja slika je Caprese (dateljni), na zadnjih dveh pa je konkretno obloženo volovsko srce.

In pa prvi plod dobiva barvo, zadnji čas, lani ta čas sem jih že obiral...

_________________kar zraste pač zraste
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

O, kako so lepi in polni! Ne bo toče, ne sme biti ... Rolling Eyes_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Andrej Banko

O, madonca... cel špalir, Rade !
Odgovori