Stran 89 od 125
Objavljeno: Po Jul 11, 2016 7:02 pm
Napisal/-a MARIJAV
Hi, hi, zelo domiselno! Se spomnim še Mfrancovega By-pasa, ko je zalistnik iz prvega lonca upognil in pogrobal v drugem loncu...._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Objavljeno: Po Jul 11, 2016 8:40 pm
Napisal/-a Rade
Andrej, ta fotka je pa taprava, sem se kar nasmejal ob njej. Glede na sliko imaš narejen vsaj kakšen letnik medicine,
Sicer pa je to vroče vreme pravi balzam za moje paradajze, zdravi in čvsti, da jih je kar veselje pogledati, je treba kar potrkati na les, _________________kar zraste pač zraste
Objavljeno: Po Jul 11, 2016 11:24 pm
Napisal/-a Andrej Banko
Ja, tole vreme te dni je res idealno za paradajzeke.
Raje se zjutraj pred službo ustavim na njivi za 15 minut in malo zalijem, kot pa da zaradi moče trepetam pred boleznimi !
Škoda ker se bosta zgodila ta sreda in četrtek, ko je napovedana ohladitev in moča ...
Sem ravnokar prišel z njive, kjer sem poškropil z raztopino mešanice sobe bikarbone, algoplasmina, ekstrakta njivske preslice, mila in neem tonica.
No, tole je pa še ena sadika, za katero se malo bojim, da se mi bo enkrat sesula - ja, to je tisti cepljen paradižnik, ki ga več ne bom kupil ( četudi bo v akciji ) !
En plod je pred dnevi že dozorel, ostali pa kar še nočejo.
Upam, da bodo kmalu začeli, da malo razbremenim rastlino.
Objavljeno: Po Jul 11, 2016 11:29 pm
Napisal/-a pajo
Koliko si dal sode pa Algoplasmina ter vode? Hvala._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Objavljeno: Po Jul 11, 2016 11:52 pm
Napisal/-a Andrej Banko
pajo je napisal/a: |
Koliko si dal sode pa Algoplasmina ter vode? Hvala. |
Sode sem dal 25g na 3 litre vode, Algoplasmina pa pol manj.
Objavljeno: Po Jul 11, 2016 11:52 pm
Napisal/-a pajo
Andrej Banko je napisal/a: |
pajo je napisal/a: | Koliko si dal sode pa Algoplasmina ter vode? Hvala. |
Sode sem dal 25g na 3 litre vode, Algoplasmina pa pol manj. |
Hvala_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Objavljeno: Sr Jul 13, 2016 8:27 am
Napisal/-a sqjam
kje kupite neem tonic in koliko dnarja plačate?
Zanima me striktno, da primerjamo cene
Objavljeno: Sr Jul 13, 2016 2:48 pm
Napisal/-a Rade
Sem pofotkal moje paradajze, preden jih napovedana toča in neurje stolče, da bom imel vsaj slikice, upam, da ne bo tako hudo, kot nekateri napovedujejo
Sicer pa je na prvih dveh slikah sorta Dasher (dateljni), tretja slika je Caprese (dateljni), na zadnjih dveh pa je konkretno obloženo volovsko srce.
In pa prvi plod dobiva barvo, zadnji čas, lani ta čas sem jih že obiral...
_________________kar zraste pač zraste
Objavljeno: Sr Jul 13, 2016 4:06 pm
Napisal/-a copatka
O, kako so lepi in polni! Ne bo toče, ne sme biti ... _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Objavljeno: Sr Jul 13, 2016 5:06 pm
Napisal/-a Andrej Banko
O, madonca... cel špalir, Rade !