Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Krompir - Solanum tuberosum L.

Odgovori
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Stehtal krompir - okoli 75kg iz 5kg posajenega !
Ni slabo !

Morda 2 nagnita, noben požrt, šišk zelo malo.

Edino kar me skrbi je skladiščenje, zaradi letošnjega monsunskega vremena ...
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

AB, imaš razmerje 1:15... in to "ni slabo". Me zanima, kaj bi bilo zate odlično?
A tale Diva je krompir za ozimnico? Za ozimnico se mi zdi malo zgodnje spravilo. Koliko časa pa zdrži v shrambi?_________________naredimo svet lepši
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Za nas prave Gorenjce je to razmerje čisto pravo: "1 krompir : 15 kg pridelka" ! Laughing Laughing Laughing
brbr

Very Happy Very Happy_________________naredimo svet lepši
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Pa super je ... Very Happy

Čeprav bi raje videl malo slabši pridelek krompirja v zameno za boljšo rast paprik.
brbr

Daj no, bodi zadovoljen. Prepričana sem, da boš imel tudi paprik dovolj._________________naredimo svet lepši
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Tudi v našem koncu je rekordna letina krompirja. Iz 25 kg semenskega smo izkopali 800 kg. Drobnega ni skoraj nič..
sončece

Odgovor Napisal/-a sončece »

Sedaj ko je krompir pobran, me zanima, kaj sejete po krompirju?_________________Smeh je sončni žarek duše.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Repo, solato in radic, kar ostane prostora pa gorjusico ali pa facelijo. Praznega prostora ne pustim nic._________________CARPE DIEM
brbr

Motovilec tudi dobro dene..._________________naredimo svet lepši
Odgovori