Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali vrtiček

Moderator: Melona

Odgovori
Mila23

Odgovor Napisal/-a Mila23 »

Hvala za spodbudne besede. To je prednost "jamranja" tistim, ki imajo podobne probleme, ker razumejo. Ko malo potožiš nekomu, ki mu okrasni vrt ne pomeni veliko, te samo zmedeno gleda in hitro začne novo temo. Wink

Najbolj me jezi Jolanda (Yolande d`Aragon), najprej sem jo trikrat naročila, predno sem jo dobila (po lastni krivdi), potem so jo pojedle pobegle sosedove koze, in še srne zaradi katerih smo se sedaj že skoraj v celotni ogradili in sedaj mi je tri vršičke polomil sneg, enega pa sama, ko sem tresla sneg. Verjetno ravno zato, ker jo tako zelo čakam. Ostal je še en vršiček, me prav zanima, kaj bizarnega se bo z njim zgodilo...
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Mila23, kot bi brala svoje besede..., Sicer snega je bilo pri meni samo cca 20 cm, smo imeli pa en dan prej in en dan po pozebo... Res je krasno kazalo, sedaj pa kar precej stvari ne gre po mojih načrtnih. Ampak sem prepričana, da bodo vse te naše rožice kljub temu krasne. Izredno lepo so se ti razrastle, prave lepotice, se že pod snegom vidi Wink
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ma prav duša te zaboli,ko gledaš to katastrofo.Kot so že punce napisale naše lepotice so trdožive in se opomoroje po še taki ali drugačni katastrofi.Prvi flor bo verjetno malo bolj skromen potem bo pa boljše.Se je pa tvoj rožnik že dodobra razrasel Very Happy ._________________LP
E.
Odgovori