lpmami je napisal/a: |
Ojoj, ojoj! Saj male blazinice boš že nekako z lopato s celo grudo prestavila, mogoče kar v plitke plastične zabojčke, ampak kako začasno prestaviti večje cvetoče grmičke, si pa ne predstavljam ![]() A lahko pridem rešit cvetke od kozmej in koreopsisov za moj barvarski lonec? |
Ma itak. Saj samo telefonariva in napadava ljudi .... pridi po pelin, pridi po timijan, pridi po sivko ........ Nate sem mislila zaradi teh cvetk in če ne prideš, jih jaz porežem za tebe. Samo šok za šokom. Res sem žalostna. Saj sem takoj poklicala g. Jožico (trajnice) za kak pameten nasvet kako ohranit. Sedaj čakava njen klic. Se mora prvo itak da informirat zakaj se sploh gre. Hvala bogu, da se je pripravljena sploh poglobit v to.
Že tekom dneva sem jokala, ko smo v Kranju porezali sivko. Luštno in simpatično kolektivno delo in sivka bo šla na poizkušnjo v destilacijo. Ampak mene je kar srce bolelo. Kako izgubljeni so bili vsi metulji, čmrlji, čebelice ..... Vse bolj mislim, da naju ljudje ne razumejo. Vse to je za njih: živalce. Vsaj največji del. Ne za ...... Evo Današnje prijetno delo, proč od pisarne, sedenja za računalnikom, z direktorjem vred ......
![](http://i1367.photobucket.com/albums/r783/SanjarkaAna/nasaditve/Groza/th_20150703_113658_zpsu2gds0iy.jpg)