Skupna nabava zalivalnih cevi
-
Jaz sem jo še enkrat klical in je rekla, da čaka na odgovor. Rekla pa je tufdi, da je skoraj nemogoče, da bi se zmotili. Pa sem rekel, da kakor kaže nisem edini, da še enemu iz foruma nekam malo cevi hodi. Dobro bi bilo, če bi jo tudi ti, čimprej izmeril in jim javil. Vse skupaj mi ni nič všeč :S_________________Lp Sars
-
-
sars je napisal/a: |
Jaz sem jo še enkrat klical in je rekla, da čaka na odgovor. Rekla pa je tufdi, da je skoraj nemogoče, da bi se zmotili. Pa sem rekel, da kakor kaže nisem edini, da še enemu iz foruma nekam malo cevi hodi. Dobro bi bilo, če bi jo tudi ti, čimprej izmeril in jim javil. Vse skupaj mi ni nič všeč :S |
Počakam ostala dva člana potem mi kao mora ostati tam nekje 300 m +/-. Javim._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
-
-
-
stara postaja je napisal/a: |
Pajo, tel. imam. Ampak res te ne bi rada oskubila do konca, da bi nazadnje ti ostal praznih rok. Bova videla, ko nameriva.. |
Ma ni panike. Je še bicikelj poleg. Meril bom na koncu svoj del potem pa bom lahko kaj več komentiral._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.