Skupna nabava zalivalnih cevi

Odgovori
sars

Odgovor Napisal/-a sars »

Jaz sem jo še enkrat klical in je rekla, da čaka na odgovor. Rekla pa je tufdi, da je skoraj nemogoče, da bi se zmotili. Pa sem rekel, da kakor kaže nisem edini, da še enemu iz foruma nekam malo cevi hodi. Dobro bi bilo, če bi jo tudi ti, čimprej izmeril in jim javil. Vse skupaj mi ni nič všeč :S_________________Lp Sars
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Pajo, jaz bi prišla v petek, če bo še kaj ostalo. Če pa ni, pa se tudi ne bo svet podrl. Le sporoči, da ne bom zastonj hodila..._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

sars jas imam okol in okol Veleja po vseh oštarijah pir na hladnem k mi prpeleš rore tako da... Very Happy Wink poklič k boš imel prštimano._________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

sars je napisal/a:
Jaz sem jo še enkrat klical in je rekla, da čaka na odgovor. Rekla pa je tufdi, da je skoraj nemogoče, da bi se zmotili. Pa sem rekel, da kakor kaže nisem edini, da še enemu iz foruma nekam malo cevi hodi. Dobro bi bilo, če bi jo tudi ti, čimprej izmeril in jim javil. Vse skupaj mi ni nič všeč :S

Počakam ostala dva člana potem mi kao mora ostati tam nekje 300 m +/-. Javim._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
pajo

stara postaja je napisal/a:
Pajo, jaz bi prišla v petek, če bo še kaj ostalo. Če pa ni, pa se tudi ne bo svet podrl. Le sporoči, da ne bom zastonj hodila...

Pridi. Telefonsko sem ti dal? Če bo še kaj ostalo bom videl ko bom tebi dal. Very Happy_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Pajo, tel. imam. Ampak res te ne bi rada oskubila do konca, da bi nazadnje ti ostal praznih rok. Bova videla, ko nameriva.._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
pajo

stara postaja je napisal/a:
Pajo, tel. imam. Ampak res te ne bi rada oskubila do konca, da bi nazadnje ti ostal praznih rok. Bova videla, ko nameriva..

Ma ni panike. Je še bicikelj poleg. Meril bom na koncu svoj del potem pa bom lahko kaj več komentiral._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

pajo, , tudi jaz sem še na tvojem spisku. pozdrav_________________
Slika
pajo

orhy je napisal/a:
pajo, , tudi jaz sem še na tvojem spisku. pozdrav

Ups. Embarassed_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi jaz, ki se po nekajdnevni odsotnosti od neta in od Lj. spet prilkjučujem v virtualni svet. Embarassed
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”